Make your day different

Logo Cover

Lindi Evangelisti u posljednjih pet godina dva puta dijagnosticiran rak dojke, slavni model hrabro progovorio o životnim bitkama

Linda Evangelista, jedna od najpoznatijih manekenki 90-ih godina prošlog stoljeća, posljednjih godina nalazila se u prisilnoj mirovini, zahvaljujući estetskim tretmanima kojima se podvrgnula prije sedam godina, a koji su joj u potpunosti uništili lice i tijelo. Svoje potresno iskustvo bez zadrške podijelila je prošle godine da bi se sada odvažila otkriti kako je u tom periodu vodila mnogo dramatičnije i opasnije bitke. Naime, u posljednjih pet godina slavnom modelu dva puta je dijagnosticiran rak dojke.

U nedavnom razgovoru za digitalno izdanje WSJ. Magazina, 58 – godišnja Linda Evangelista, koja je bila muza slavnih dizajnera Giannija Versacea i Karla Lagerfelda, hrabro je progovorila o svojim životnim bitkama, kako joj je karcinom dojke prvi put dijagnosticiran 2018. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

‘Otkriven je na redovnoj godišnjoj mamografiji. Nalaz nije bio dobar, a zbog drugih zdravstvenih čimbenika, bez oklijevanja sam se odlučila za obostranu mastektomiju. Nakon zahvata mislila sam da sam riješila problem. No 2022. napipala sam kvržicu i shvatila da se rak vratio.’

Slavna manekenka je nakon te druge dijagnoze, kako je ispričala, inzistirala da joj onkolog izvadi i tu izraslinu bez obzira na estetske posljedice. Oko toga je bila vrlo odlučna.

‘Iskopaj mi rupu u prsima, ne treba izgledati lijepo, želim da to iskopaš što dublje. Želim vidjeti rupu u svojim prsima kad završiš. Razumiješ li me? Ne želim umrijeti od ovoga’, otkrila je ali i priznala da i dalje živi u strahu jer ima vrstu karcinoma koji se često vraća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

‘Znam da sam jednom nogom u grobu, ali slavim život. Prošla sam kroz neke užasne zdravstvene probleme, tu sam gdje sam i sretna sam što sam živa. Svaki novi dan za mene je bonus’, ispričala je Linda Evangelista koja iz veze s francuskim milijarderom Françoisom Pinaultom, današnjim suprugom glumice Salme Hayek, ima 16-godišnjeg sina Augustina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Foto: Instagram

Slični članci