Make your day different

Logo Cover

Lily Allen: Šokantno priznanje o mračnoj strani slave i poremećaju prehrane koji je glazbenicu doveo do ruba depresije

Zasigurno se sjećate glazbenice Lily Allen koja je još samo prije nekoliko godina palila i žarila glazbenom scenom. Samosvjesna i kontroverzna pjevačica tada je u očima javnosti izgledala potpuno samouvjereno. No, nitko nije znao kako je upravo tada prolazila kroz košmar nesigurnosti koja se reflektirala na njezino tijelo i poremećaj prehrane. U posve iskrenom intervjuu, Lily je progovorila o mračnoj tami slave, a priznajemo kako nismo mogli ni naslutiti što se zapravo krilo iza njezinog osmjeha…

U posljednjem intervjuu kojeg je dala u emisiji na ITV programu, glazbenica Lily Allen je posve ogolila dušu otkrivši kako je o svom iskustvu napisala i knjigu.

@lilyallen

‘Pisala sam i o tome kakav sam odnos imala prema svom tijelu, sve samo ne pozitivan. Htjela sam biti mršava i pribjegavala sam očajničkim mjerama ne bih li spriječila konzumiranje hrane. Imala sam 19 ili 20 godina kada je Smile album izašao, a 25 ili 26 kada sam dobila Ethela, svog najstarijeg sina. Sve te stvari radila sam pod mikroskopom i svjetlom reflektora. Danima sam spavala, ostajala u krevetu samo da ne moram ustati i jesti. Da, u dvadesetima sam imala jako lošu vezu sa svojim tijelom – izjavila je dodavši kako je knjigu, između ostaloga, napisala da osvijesti druge žene koje prolaze kroz slične probleme  (sa svjetlima reflektora ili bez njih) ali i kako bi svojoj djeci, posebice kćerima, jednog dana pružila snažnu lekciju.

@lilyallen

‘U knjizi sam bila brutalno iskrena. Kad moje kćeri, šestogodišnja Ethel i petogodišnja Marnie, budu u tinejdžerskim godinama i pročitaju je, reći će ‘Mama, sramotiš nas’, moći ću im samo reći: ‘Samo čitajte i učite’. – zaključila je odvažna glazbenica.

@lilyallen

Fotografije: Instagram

Slični članci