Make your day different

Logo Cover

Lijepa vojvotkinja od Sussexa krije mnoga iznenađenja, a jedno od njih je da se uopće ne zove Meghan…

Nije da se tako ne zove, no roditelji su joj po rođenju dali jedno drugo ime, koje je s godinama izostavila iz svoje ‘biografije’…..

Možda nije toliko važno kako se tko točno zove, pogotovo u svijetu u kojem je normalno imati više od jednog imena, ali kad jednom naviknemo na jedno, iznenađujuće je istu osobu nazvati drugim imenom. Tako smo već odavno navikli na ime Meghan Markle, a iako je njen život posljednjih mjeseci u stalnom fokusu javnosti, i gotovo svakodnevno doznamo još nešto o njoj, priznajemo da nas je saznanje o njenom pravom imenu malo iznenadilo.

@meghanmarklefashion

 

@meghanmarklefashion

 

@meghanmarkle_hd

Naime, kako su otkrili mediji, a tu informaciju doista nije bilo teško pronaći (zato se i čudimo što je još ne znamo) je činjenica da je mlada vojvotkinja od Sussexa i supruga princa Harryja, rođena ne kao Meghan, već kao Rachel Meghan Markle.

Screenshot: Wikipedia

Koji je točan razlog da se svijetu počela predstavljati samo kao Meghan, ne znamo, ali i nama je Meghan Markle nekako zvučnije od: Rachel Markle. Zar ne?

U svakom slučaju, nećemo pogriješiti nazovemo li je jednim ili drugim imenom, iako bismo je danas službeno ipak trebali zvati vojvotkinjom od Sussexa.

@keepingupwiththesussexs

 

@keepingupwiththesussexs

 

@meghanmarkle_hd

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci