Make your day different

Logo Cover

Lijepa Ljupka u slatkom iščekivanju svog trećeg djeteta

Poznati par Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić na jesen će poželjeti dobrodošlicu svom trećem djetetu, a njihove dvije kćerkice Mila i Jana uskoro će preuzeti ulogu starijih sestrica

Obitelj bivše manekenke i vlasnice modnog brenda Jolie Petitea i poznatog nogometaša ima zaista poseban razlog za slavlje! Naime, ponosni roditelji dvije prekrasne djevojčice, na jesen će poželjeti dobrodošlicu svom trećem djetetu. Iako su svoje obiteljsko gnjezdo svili u dalekom Japanu, nisu uspjeli sakriti vijest o trudnoći pa su na Ljupkin Instagram profil već počele stizati čestitke povodom skorošnjeg dolaska prinove.

‘Istina je, trudna sam, ali nadala sam se što dulje to ostaviti samo za svoje bližnje’, potvrdila je za Story jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki, a sigurni smo kako će njezine kćeri, osmogodišnja Jana Siena i  šestogodišnja Mila Amelie, ovu jesen spremno preuzeti ulogu starijih sestara.

Poznati bračni par u Zemlji Izlazećeg Sunca živi još od 2009. godine, otkad Mihael igra za japanski nogometni klub Sanfrecce Hiroshima, a Ljupkin Instagram profil vrvi fotografijama njihove obiteljske idle. Naime, dvije djevojčice su se u potpuosti prilagodile japanskim pravilima i kulturi, a izgleda kako su Ljupka i Mika pronašli formulu za sretan brak i čvrsto je se drže posljednjih 17 godina otkako su se jedno drugom zarekli na vječnu ljubav.

Iako ovaj par već živi život ispunjen srećom i smislom, sada će njihovu idilu upotpuniti još jedno maleno biće koje će u njihovu skladnu obitelji unjeti mnoštvo ljubavi, smijeha i trenutaka za pamćenje. A nadamo se i kako će ih ova lijepa trudnica ovjekovječiti fotografijama na Instagramu, i tome se neizmjerno veselimo.

Fotografije: Instagram
Autor: D.P


Hzzo


Slični članci