Make your day different

Logo Cover

Lijepa Ana Karamarko ukrala je sve poglede slučajnih prolaznika

Odvažna, samouvjerena i jednostavna prošetala je glavnim zagrebačkim trgom, a malo tko od slučajnih prolaznika nije primijetio istančani stil koji njeguje crvenokosa Ana

Da poslovna moda nikako ne mora biti jednolična, vrlo dobro zna iznimno uspješna marketinška stručnjakinja Ana Karamarko. Ova poslovna žena nikako ne robuje posljednjim trendovima već ostaje vjerna estetici koju karakteriziraju sofisticirani klasični komadi, a upravo se u jednoj takvoj kombinaciji prošetala središnjim zagrebačkim trgom. Elegantna, jednostavna i lijepa, Ana se središtem grada prošetala u denver plavoj Max Mara haljini koju je uparila s klasičnom Chanel torbicom i stiletto sandalama boje pijeska.


Kombinacija koja savršeno komplementira njezinoj porculanoj puti i vatrenoj boji kose, nije uspjela proći nezapaženo ni dobro utreniranom oku modnog dvojca koji se kriju iza popularnog fashion bloga StyleZagreb, a nitko od slučajnih prolaznika nije ostao imun na impresivnu pojavu ove crvenokose dame.
Otkako je postala mama rijetko ju se može vidjeti na zagrebačkim ulicama bez kćerkice Katarine koju je na svijet donijela u listopadu 2015. godine, a otad je Katarina najvažnije biće u životu svoje lijepe majke, ali i oca Tomislava Karamarka.

Fotografije:  StyleZagreb


Hzzo


Slični članci