Make your day different

Logo Cover

Lidija Lešić zavrtjela ljetni stajling oko ludo dobrih dizajnerskih sandala koje svi žele, a na prvi pogled očarale su i Matiju Vuicu

Influencerica Lidija Lešić nikada ne griješi kada je riječ o modi, a njezin ormar vrvi od genijalnih dizajnerskih komada kojima ne mogu odoljeti ni svjetske trendseterice. Popularna blogerica pretvorila je jadranske ulice u modnu pistu i servirala efektno minimalističko izdanje u kojem glavnu ulogu igraju senzacionalne dizajnerske sandale. Riječ je o modelu s potpisom čuvenog francuskog brenda koje su osvojile fashionistice i zaradile it predznak, a ravnodušnom nisu ostavile ni uspješnu hrvatsku dizajnericu Matiju Vuicu…

Malo koja zaljubljenica u modu ne bi poželjela zaviriti u ormar diplomirane pravnice i modne ikone Lidije Lešić, čiji je Instagram profil neiscrpan izvor inspiracije brojnim damama.

 
 

Zgodna 34-godišnja influencerica uživa tituli jedne od najbolje odjevenih dama na sceni, a nedavnim stajlingom iznova je potvrdila da ju je itekako zaslužila.

@lidijalesic

Osnivačica brenda ‘My Choice’ uskočila je predimenzioniranu bijelu košulju s velikim džepovima i dodijelila joj ulogu haljine, no prava zvijezda ove modne priče bile su otkačene sandale u trendi nijansi ružičaste boje.

  Advertisement
  Advertisement

Model imena Les Sandales Valerie Hautes djelo su francuskog modnog velikana Jacquemusa, čije kreacije obožavaju životna savjetnica Borna Kotromanić i poduzetnica Tatjana Dragović, a posljednjih mjeseci često ih imamo prilike vidjeti na Instagramu.

 
Jacquemus, € 472

Štikle s kožnim remenčićima i neobičnim potpeticama sastavljenim od drvenih geometrijskih tijela bijele boje u većini trgovina već su potpuno rasprodane, no na pojedinim internetskim stranicama još se mogu uloviti po sniženoj cijeni od oko 3.500 kuna.

Sandale s potpisom Jacquemusa oduševile su i hrvatsku modnu dizajnericu Matiju Vuicu koja je pohvalila smjeli ljetni stajling Lidije Lešić: ‘Lako za košulju, al’ cipeleeee.’

Foto: Instagram / promo

Slični članci