Make your day different

Logo Cover

Leona Paraminski sitno broji do dolaska prinove! Konačno je otkrila spol bebe koja će stići na svijet u istoj bolnici u kojoj je Meghan Markle rodila kćer

Poznata hrvatska glumica Leona Paraminski i njezin suprug Tin Komljenović sitno broje do dolaska prvog djeteta u obitelj. Filmskoj zvijezdi termin je 25. kolovoza, odnosno tri dana prije 42. rođendana, a rodit će u istoj bolnici u kojoj je vojvotkinja Meghan Markle nedavno donijela na svijet kćerkicu Lilibet Dianu. Buduća majka otkrila je kako planira porođaj u vodi, ali i stiže li im dječak ili djevojčica…

Leona Paraminski u slatkom je iščekivanju prvog djeteta sa suprugom Tinom Komljenovićem koje bi na svijet trebalo stići 25. kolovoza, to jest tri dana prije njezinog 42. rođendana.

 
 

Kako doznaje Gloria, zgodna glumica odlučila je roditi u bolnici Santa Barbara Cottage Hospital, istoj u kojoj je 4. lipnja vojvotkinja Meghan Markle donijela na svijet kćerkicu Lilibet Dianu.

@leonaparaminski

‘Imam vrhunsku njegu i skrb, a u dogovoru s liječnikom sama biram kako ću roditi. Iako sam prije mislila da ću na carski rez, sad želim da porođaj bude prirodan – u vodi. I inače sam ljubiteljica mora i bazena, plivanje me opušta pa sam ga prakticirala i tijekom trudnoće. Formu sam održavala i hodanjem te vjerujem da sam zato dobila samo osam kilograma’, ispričala je zvijezda filma ‘Ispod crte’.

  Advertisement
  Advertisement

Kako je od dolaska prinove u obitelj dijeli nešto manje od mjesec dana, buduća majka nije mogla odoljeti na se ne pohvali spolom bebe, otkrivši kako s doktorom elektrotehnike očekuje – djevojčicu.

 
@leonaparaminski

Podsjetimo, Leona Paraminski nedavno je iz Kalifornije doputovala u Lijepu našu i podvrgnula se medicinski pomognutoj oplodnji, s obzirom na to da ona i suprug nisu mogli zatrudnjeti prirodnim putem.

Tina Komljenovića, doktora elektrotehnike i ljubav svog života, glumica je upoznala prije gotovo 17 godina, a nedugo zatim među njima je zaiskrilo te su postali nerazdvojni.

@leonaparaminski

Prije nekoliko godina junakinja filma ‘Tulum’ i njen životni suputnik odlučili su preseliti ‘preko Bare’ i od tada žive u Santa Barbari u Kaliforniji, gdje on radi kao znanstveni istraživač.

‘Svakodnevno proživljavamo nove situacije, puno se družimo, izlazimo, idemo na izlete… Imam osjećaj da smo u Zagrebu živjeli ipak malo mirnije. Ovdje smo otvoreniji za nove stvari jer smo u novoj sredini. Proživljavamo za sada samo lijepa iskustva’, izjavila je glumica u nedavnom razgovoru za Večernji list.

@leonaparaminski

Budući roditelji svoju ljubav okrunili su brakom 2012. u strogoj tajnosti na karipskom otoku Saint Lucia nakon tri godine skladne veze.

Popularna glumica na svoj veliki dan blistala je u prekrasnoj vjenčanici s potpisom domaćeg dizajnera Borisa Pavlina, a svom odabraniku zaklela se na vječnu ljubav bez prisustva kumova, obitelji i prijatelja.

Foto: Instagram

Slični članci