Make your day different

Logo Cover

Leona Paraminski povodom prvog rođendana kćerkice Liv objavila njezin (preslatki!) portret koji je izazvao salve oduševljenja

Leona Paraminski, zagrebačka glumica s američkom adresom, prije godinu dana ostvarila se u najljepšoj ulozi, onoj majčinskoj. Njezina kćerkica, kojoj su ona i suprug, doktor elektrotehnike Tin Komljenović, nadjenuli neobično ime Liv, proslavila je svoj prvi rođendan. Tim povodom poznata glumica na društvenim mrežama podijelila je prvi portret svoje plavokose djevojčice i ponosno pokazala kako njezina mezimica izgleda…

Otkako je 4. rujna prošle godine po prvi puta postala majka, 43 – godišnja glumica Leona Paraminski često pokazuje koliko uživa sa svojom malom obitelji, a sada je po prvi put pokazala lice svoje kćerkice koja je proslavila prvi rođendan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Leona Paraminski (@leonaparaminski)

Iako je i ranije pokazivala fotografije svog prvog djeteta koje je dobila u braku s doktorom elektrotehnike Tinom Komljenovićem, ovo je prva na kojoj se jasno može vidjeti lice njezine djevojčice.

‘Sretan ti prvi’, napisala je ponosna mama u opisu fotografije, a nije dugo trebalo da se čestitkama pridruže i mnoga poznata hrvatska lica. Malenoj Liv tako su prvi rođendan čestitali Bojana Gregorić Vejzović, Anica Dobra, Nataša Janjić Medančić, Ecija Ojdanić, Marko Cindrić, Anita Dujić, Helena Minić Matanić Ana Vučak Veljača.

@leonaparaminski

Junakinja filma ‘Tulum’ nedavno je proslavila 43. rođendan, a tada je, uz preslatku obiteljsku fotografiju poručila da je ‘najispunjenija, najumornija i najsretnija ikada do sada’.

U svibnju je proslavila 10. godišnjicu braka s tri godine mlađim suprugom, a ljeto je, zajedno s kćerkicom, provela u Hrvatskoj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Leona Paraminski (@leonaparaminski)

Podsjetimo, poznata glumica i samozatajni doktor elektrotehnike sudbonosno ‘da’ izrekli su 2012. godine na intimnoj ceremoniji na karipskom otoku Santa Lucia, gdje su imali tek dva svjedoka.

Glumica se podvrgnula potpomognutoj oplodnji u Hrvatskoj, a porođaj kćerkice obavila je u SAD-u, u istoj bolnici u Santa Barbari u kojoj je vojvotkinja Meghan Markle rodila djevojčicu Lilibet Dianu.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci