Make your day different

Logo Cover

Lejla Filipović slavi 46. rođendan! Čestitke pristižu sa svih strana, ali nema sumnje kako joj je najljepšu uputio njezin voljeni suprug Tarik

Lejla Filipović, bivša Miss Hrvatske, danas slavi 46. rođendan! Na društvenim mrežama lijepe Dubrovkinje od ranog jutra pristižu rođendanske čestitke, ali nema sumnje kako joj je onu najljepšu uputio njezin voljeni suprug Tarik Filipović. Cijenjeni glumac svojoj je životnoj suputnici rođendan čestitao javno, uz melodiju pjesme ‘La Vita e Bella’ i pregršt dragih fotografija montiranih u video clip…

U domu Lejle i Tarika Filipovića danas vlada slavljenička atmosfera! Naime, bivša Miss Hrvatske slavi 46. rođendan, a ulazak u novu životnu godinu na poseban način uljepšao joj je njezin suprug, koji ne krije da je u svoju odabranicu jednako zaljubljen kao i prvog dana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

 

Cijenjeni hrvatski glumac svojoj je voljenoj supruzi rođendan čestitao javno, objavivši video koji se sastoji od niza njihovih zajedničkih fotografija.

‘Na današnji dan prije 46 godina rodila se jedna mala palčica.
Danas jedna velika, divna cura. Danas je i dan osmijeha.
A meni svaki dan uz osmijeh od kada je ta velika cura ušla u moj život. I pretvorila ga u najljepši osmijeh…
Sretan rođendan ljubavi, da još godinama uživam u njemu.
LA VITA E BELLA…’, napisao je 50 – godišnji glumac uz emotikone cvijeća i srca, a isti videozapis Lejla je podijelila putem Storyja na svom Instagram profilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Uoči ulaska u novu životnu godinu, na svojem je Instagram profilu objavila šaljivu opasku između nje i supruga. Otkrila je, naime, da joj je Tarik ispričao kako je između njezinog rođenja i prvog Svjetskog nogometnog prvenstva u Urugvaju prošlo isto godina koliko od njezinog rođenja do danas, odnosno – 46, a njezina je objava izazvala salve smijeha.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Ljubavna priča jednog od najskladnijih parova hrvatske estrade počela je vrlo zanimljivo. Jednom prilikom otkrili su kako su se ranije poznavali samo iz viđenja, a ljubav je planula tek 2006. godine: U strogoj tajnosti su godinu dana kasnije, na Silvestrovo jedno drugeme se zavjetovali na vječnu ljubav – vjenčanjem.

Dva mjeseca nakon tajnog vjenčanja, Lejla i Tarik Filipović postali su roditelji danas 13-godišnjeg sina Armana, uz kojeg imaju i pet godina starijeg Dinu.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci