Make your day different

Logo Cover

Legendarni košarkaš Dino Rađa u biranom društvu (i uz pjesmu!) proslavio 55. rođendan, supruga Viktorija javno mu uputila emotivnu poruku

Dino Rađa, jedan od najboljih hrvatskih košarkaša svih vremena i član košarkaške Kuće slavnih, dvostruki europski prvak s Jugoplastikom i najbolji igrač Boston Celticsa, sinoć je proslavio 55. rođendan, a tim povodom njegova supruga Viktorija, bivša pjevačica i miss Dalmacije, javno mu je na Instagramu čestitala njegov dan, ali i kako su obilježili rođendan u društvu obitelji i bliskih prijatelja među kojima su bili Lejla i Tarik Filipović, Marijana Batinić sa suprugom Matejom Pašalićem, ali i Marko Mrkić, koji je prije dvije godine bio Viktorijin plesni partner i mentor iz showa ‘Ples sa zvijezdama’ nakon čega se među njima razvilo prijateljstvo…

Dino Rađa, jedan od najboljih hrvatskih košarkaša svih vremena i član košarkaške Kuće slavnih, sinoć je proslavio 55. rođendan.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Njegova supruga Viktorija javno mu je čestitala rođendan na Instagramu.

‘Sretan ti rođendan živote moj❤️’, napisala je lijepa Viktorija u opisu fotografije svog supruga.

 

 
View this post on Instagram

 

A post shared by Viktorija Đonlić Rađa (@viktorija.radja)

Uskoro su se počele nizati lijepe želje njegovih obožavatelja i prijatelja. Ali i ‘ekipe’ s kojom je proslavljeni košarkaš slavio 55. rođendan.

Instagram Story/Screenshot

 

Instagram Story/Screenshot

Obitelj Rađa danas živi u Zagrebu. Slavni supružnici kupili su luksuzan troetažni stan na zagrebačkom Jordanovcu u jednoj od četiri vile koje nose naziv Home of the future.

 

Instagram Story/Screenshot

Odluku o preseljenju iz Splita Rađa je prije četiri godine donio najviše zbog svojih poslovnih obveza. Na dužnosti je predsjednika Stručnog savjeta u Hrvatskom košarkaškom savezu.

Viktorija Đonlić Rađa i njezin suprug umirovljeni košarkaš Dino Rađa ove će godine u kolovozu proslaviti 21. godišnjicu braka.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official)

Vjenčali su se na brodu u jednom zaljevu kod Korčule, a nakon obreda skočili su u more. Upoznali su se 1995. godine u jednom zagrebačkom restoranu, a Viktorija je već tada imala titulu Miss Dalmacije i krenula u pohod na domaće glazbene ljestvice. Među njima odmah je planula ljubav.

‘Bilo nas je sedam i skiper koji je radio na brodu i nitko nije znao da ćemo se vjenčati. I skiperu smo na pola kanala rekli da idemo u Korčuli oženiti se pa nas je pitao jesmo li normalni. Nakon uzimam, svi smo skočili u more, to je bilo genijalno i baš drugačije. Nakon toga smo nazvali roditelje i rekli ‘e znate što ima novo, mi se vjenčali’, izjavila je u jednom od svojih intervjua lijepa Viktorija.
2003. godine postali su roditelji sina Roka, a 2008. godine rodio im se i drugi sin Niko.

Instagram Story/Screenshot

Foto: Instagram, InstagramStory/screenshot

Slični članci