Make your day different

Logo Cover

Lancômov kultni puder Teint Idole ima novu formulu koja svakom tipu kože pruža mat završetak prirodnog izgleda, i dostupan je u Hrvatskoj

Godine 1997. Lancôme je predstavio Teint Idole. Od tada je ovaj puder postao poznat po tehnologiji kojom je nastao te svojim cjelodnevnim prirodnim mat izgledom koji pruža maksimalnu udobnost, dugotrajno prekrivanje i hidrataciju bez neujednačenosti i osjećaja težine na licu.

U novoj kampanji glumice Zendaya Coleman, Lily Collins i Lupita Nyong’o slave puder koji oslobađa kožu 24-satnom neprimjetljivom prekrivenošću za sve tipove kože, tonove i potrebe – sada s nijansama za sve.

Zendaya Coleman
Zendaya Coleman

Poboljšan i unaprijeđen kako bi ispunio važne zahtjeve u njezi kože žena Lancômov kultni puder Teint Idole postao je globalna ikona.

Saveznik, simbol samoizražavanja i osnaživanja; ostaje Lancômeov najprodavaniji puder koji postiže izvanrednu dokazanu učinkovitost – iz godine u godinu. Ne iznenađuje kako je ostao jednim od omiljenih pudera diljem svijeta.

 

Nakon 26 godina istraživanja od prvog Teint Idole pudera, unaprijeđeni Teint Idole Utra Wear patentiran je do 2033. godine na temelju 14 ispitivanja i 11 godina razvoja.

Danas se izvanredna priča nastavlja jer Lancôme pomiče granice novom i unaprijeđenom Teint Idole Utra Wear patentiranom formulom koja nadilazi očekivanja te nastoji omogućiti svakome da pronađe svoju savršenu nijansu.

Ovaj je puder bio podvrgnut najvećem broju ispitivanja do sada.

Dr Annie Black, znanstvena direktorica u Lancôme International

‘Nastojimo nadići početni kriterij koji definira dobar make-up proizvod. Pokušavamo razumjeti kako se također mogu poboljšati ne samo izgled, već i osjećaj na koži. Koristimo taj pristup kako bismo odlučili koji aktivni sastojak rabiti u svojim formulama’.

Ispitana u svakodnevnom životu i pod ekstremnim uvjetima, nova formula ostala je otporna na prijenos i pojavu masnih tragova tijekom sedmodnevnog ispitivanja, otporna na vlagu u testu sprovedenom u uvjetima turske kupelji (Turkish bath) na 30 žena i otporna na znoj u testu u sauni na 33 žene. Ispitana na sportskim treninzima na 196 žena, formula je ostala otpornom na uvijete koje vježbanje nosi, odnosno na znoj, toplinu i vlagu.

Teint Idole Utra Wear prilagođava se potrebama kože, od one sklone aknama do masne, osjetljive i suhe kože upijajući i matirajući sebum i prikrivajući pore, ostajući pritom izuzetno lagan i svjež.

Poboljšana bočica

Povodom najlakšeg pudera Teint Idole Utra Wear i Lancômeovih obveza prema većoj održivosti, nova patentirana formula dolazi u elegantnoj bočici koja se može 100% reciklirati s 25% recikliranog stakla koji se nalazi unutar bočice.

U novoj kampanji glumice Zendaya Coleman, Lily Collins i Lupita Nyong’o slave puder koji oslobađa kožu 24-satnom neprimjetljivom prekrivenošću za sve tipove kože, tonove i potrebe – sada s nijansama za sve.

Lily Collins
Lily Collins
Lupita Nyong'o
Lupita Nyong’o
Zendaya Coleman
Zendaya Coleman

Foto: promo

Slični članci