Make your day different

Logo Cover

Lancôme ima maskaru s učinkom nevjerojatnog volumena: A želite li moćne pop art trepavice? Može i to!

Bez koje vrste kozmetike žene danas jednostavno ne mogu? Bez maskare! Posebice kada je riječ o milenijskoj generaciji. Te su energične dame uvijek u pokretu i žele samo najbolje za sebe. Stoga i maskara mora ponuditi sve kako bi išla ukorak s njihovim zahtjevnim tempom od jutra do mraka; u protivnom će je odbaciti. No kako pronaći pravu? Monsieur Big nudi rješenje! Riječ je o maskari s učinkom nevjerojatnog volumena koja je 2017. godine postala hit proizvod među milijunima žena, a sve zahvaljujući postojanoj formuli bez potrebe za dodatnim popravljanjem tijekom dana i nevjerojatno intenzivnom pigmentu crne boje.

Danas, godinu dana kasnije, Monsieur Big vraća se na scenu s tri noviteta kojima će rasplamsati strasti, a to su: vodootporna formula koja odolijeva svim izazovima tijekom dana, uključujući vodu, vlagu i znoj, bez kompromitiranja osjećaja ugode te  Big Color Lash Top Coat, posebno izdanje završnog sloja u dvije nijanse za jedinstvene pop-art lookove uz iznimno lako nanošenje, za novi izgled svaki dan.

Ova je maskara oduvijek poznata po moćnom učinku, odvažnim lookovima i autentičnom stilu. No ovaj je put, uz do 12 puta veći volumen, Monsieur Big postao Monsieur Big Waterproof te sada pruža besprijekornu postojanost i do 24 sata!

To je potvrdilo i 95% žena koje su isprobale ovu maskaru: Monsieur Big Waterproof odolijeva svim životnim situacijama, bilo da je riječ o vježbanju ili jurnjavi da stignete na vlak. Uz to, jamči jednako nevjerojatan izgled od jutra do kraja dana. Tajna se krije u trostrukom jamstvu:

Zahvaljujući iznimno otpornoj formuli, volumenu koji obara s nogu i besprijekornoj postojanosti, ova maskara ima sve što je potrebno da postane vaš favorit za sva vremena. To potvrđuje i 82% žena, koje su primijetile da Monsieur Big Waterproof u trenu produljuje njihove trepavice, dok ih je 98% izjavilo da je ugodna za nošenje tijekom cijelog dana.

Kada je riječ o postojanosti, ova maskara zaista prednjači. Prema 94% žena, Monsieur Big Waterproof neće završiti na kapcima, a 85% ih je izjavilo da se ne trusi. Pravi džentlmen, u svakoj situaciji.

Nakon što se maskara osuši, preko nje nanesite završni sloj

Želite li da vaše oči govore sve? Lancôme je kreirao završne slojeve za maskaru koji će vašim trepavicama u trenu dodati dašak boje. Iznimno tekuća formula sadrži visoku koncentraciju pigmenata i bisernih čestica, a budući da je kreirana po uzoru na tuš za oči neće razmazati maskaru tijekom nanošenja, već će joj pružiti besprijekornu postojanost. U samo nekoliko sekundi možete postići nevjerojatno upečatljive pop-art trepavice!

Foto: Press


Hzzo


Slični članci