Make your day different

Logo Cover

Lana Klingor Mihić slavi 42. rođendan! Nenadmašivu čestitku prvi joj je uputio suprug Ante, a u kojoj je otkrio i njen dosad nepoznati nadimak

Svestrana poduzetnica i nekadašnja pjevačica dance grupe E.T. Lana Klingor Mihić danas slavi 42. rođendan! Prvu javnu čestitku uputio joj je njezin suprug Ante Mihić, koji je svojoj je izabranici poželio samo najljepše želje posve iskrenim, emotivnim (i urnebesnim!) riječima, a koje će biti teško nadmašiti…

‘Da te malo vratim u prošlost i vrijeme duge, guste, raspletene kose, kada si vjerovala da je kratka kosa samo utopija’, započeo je poduzetnik Ante Mihić na Instagramu u objavi posvećenoj supruzi Lani Klingor koja danas slavi 42. rođendan.

‘Zapravo, to je samo kosa, koja ne mijenja puno (apsolutno ništa) od tebe, tvog karaktera i onoga što jesi. Iskrena, impulzivna, nježna, za*ebana, ali uvijek pravedna’, poručio je kroz humor i iskrenost, osvrnuvši se na to kako je godinama nagovarao suprugu da skrati kosu.

Pokretačica projekta ‘Slana kuharica’  u konačnici je popustila i povodom 9. godišnjice braka iznenadila supruga novim imidžom.

 

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ante Mihić (@antemihic)

‘Godine su te ojačale, iako i danas nesebično pokazuješ emocije. Zato ostani upravo takva, uživaj u svemu što život pruža i budi srčana i tvrdoglava jer iz toga dolazi puno dobrote i novih inspiracija kojima usrećuješ ljude oko sebe. Sretan rođendan patuljčice’, zaključio je poduzetnik, a nije dugo trebalo da se u komentarima počnu nizati rođendanske čestitke.

Ljubavna priča Lane Klingor i Ante Mihića započela je 2012. godine nakon što su se upoznali na utakmici hokejaškog kluba Medveščak, a nije trebalo dugo da među njima i zaiskri.

Samo godinu dana kasnije uspješna poduzetnica i PR stručnjak svoju romansu okrunili su brakom u matičnom uredu u Zagrebu. Svadbeno slavlje nastavilo se u poznatom restoranu Balon, a prisustvovali su mu članovi obitelji i najbliži prijatelji.

Zanimljivo je istaknuti da je nekadašnja pjevačica na svoj veliki dan bila trudna s njihovom prvom kćerkicom Marlom, uz koju imaju i dvije godine mlađu Miku.

Mlađim sestricama posebno se veselila danas 14-godišnja Kiara, prvorođena kći zgodne PR stručnjakinje i autorice projekta ‘Slana kuharica’, koja je također prisustvovala njihovom vjenčanju. Mladenka je tada blistala u pripijenoj čipkastoj haljini koja je istaknula trudnički trbuščić.

Bivšoj pjevačici grupe E.T. suprug je velika potpora u svemu, a često mu tepa da je savršen i kao životni suputnik i kao poslovni suradnik, s obzirom na to zajedno rade na brojnim projektima.

Prije pet godina poznati par ‘pobjegao’ je od užurbane gradske svakodnevice i uselio u kuću u Rakitju nedaleko od glavnog grada, koju su sami uredili, gdje danas zajednički uzgajaju pse i uživaju u obiteljskom životu.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo

Slični članci