Make your day different

Logo Cover

Lana Klingor Mihić ima novu boju kose! Imidž je osvježila trendi jesenskom nijansom i očarala promjenom, svi se slažu da joj sjajno pristaje

S dolaskom jeseni većina žena pohrli u frizerske salone kako bi osvježile postojeću frizuru i dale joj novo ruho. Na taj pothvat okuražila se i poduzetnica Lana Klingor Mihić. Nekadašnja pjevačica ne boji se eksperimentirati s bojama, no ovoga puta odabrala je jednu hrabru koju dosad nismo imali prilike vidjeti na njoj, a svi se slažu kako joj promjena sjajno pristaje…

Poduzetnica i uzgajivačica pasa Lana Klingor Mihić već dugi niz godina vjerna je čokoladno smeđoj kosi, a prošle godine svoje duge uvojke skratila je u trendi bob.

Ususret jesensko-zimskoj sezoni, bivša 43-godišnja članica grupe E.T. kosu je osvježila bakreno-crvenim tonovima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli (@lanatheklingor)

‘Po prvi put u životu – #crvenakosa. Život je stvarno prekratak za dosadne frizure i jedno te istu boju. Ohrabrena svojom Paulom Sikirić koja je fakat frend’, poručila je pokretačica projekta ‘Slana kuharica’ i u nastavku opisala svoj proces farbanja.

Bakrena boja već krajem ljeta postala je veliki hit za nadolazeću jesen, a ova specifična nijansa sjajna je za oživljavanje izgleda, a jednako dobro pristaje damama svijetlije i tamnije puti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli (@lanatheklingor)

Novi look oduševio je njene prijatelje i obožavatelje koji su se složili da joj ova promjena pristaje bez mane.

‘Predobro ti stoji!’, ‘Kako ti stoji, uh’, ‘Nemam riječi, osim topčina’, ‘Odlična’, bili su samo neki od komentara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli (@lanatheklingor)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram
PBZ

Slični članci