Make your day different

Logo Cover

Lana Jurčević podijelila zastrašujuću snimku iz vlastitog doma nastalu u trenutku snažnog potresa koji je prodrmao Hrvatsku i dijelove regije

Hrvatsku je ponovno pogodio snažan potres s epicentrom kod Petrinje i to magnitude 6.3 po Richteru. U tom trenutku glazbenica Lana Jurčević snimala je video za društvene mreže u svom domu, a kamera njezinog mobitela zabilježila je i sam potres. Poduzetnica i pjevačica odmah je zgrabila svog psića i istrčala iz sobe kako bi se zaštitila dok je mobitel ostao postavljen na stoliću i snimio zastrašujući prizor…

U 12.20 sati središnja Hrvatska ponovno se tresla. Zagreb je ‘drmalo’ dobrih dvadesetak sekundi, a epicentar snažnog potresa magnitude 6.3 ponovno je bio kod Petrinje.

Netom prije potresa Lana Jurčević nije ni slutila što će se dogoditi dok je mobitelom snimala videozapis za društvene mreže, pozivajući žene da se priključe hvalevrijednoj kampanji.

@lalana

Tijekom snimanja, osnivačica breda LA PIEL osjetila je podrhtavanje, odmah se ustala i uzela svog psića u naručje te je izjurila iz prostorije kako bi se zaštitila od mogućih posljedica.

S obzirom na to da je brzo reagirala, nije ponijela mobitel sa sobom, već ga je ostavila postavljenog u sobi, a kamera je snimila veliko podrhtavanje i zastrašujuć zvuk.

 

Pogledajte VIDEO:

@lalana

‘Do kad? Znači, ne mogu više. Da san znala da će se ovo snimiti na kameri…Taman krenem u lijepoj atmosferi, suncu, lijepoj kampanji…’ poručila je pjevačica u objavi na Instagramu, a njezini pratitelji poslali su joj poruke podrške i podijelili svoje doživljaje potresa.

Isuse Boze, nadam se da ste svi dobro. U Splitu se isto osjetio potres. Moja zgrada se cijela ljuljala’, ‘Kada je ovako u Zagrebu drmalo, što je tek u Petrinji. Užas’, ‘Ostali smo zatečeni’, ‘Bože Lana, čuvajte se… Mi ga osjetili u Sloveniji’, ‘Strašno je ovo što se događa’, bili su samo neki od komentara.

@lalana

Osim u Zagrebu i Petrinji, silovit potres osjetio se diljem Hrvatske pa i šire – od Beograda do Ljubljane. Ovo je samo jedan u nizu zemljotresa koji su od jučer zatresli Lijepu našu, no jačinom je nadmašio i onaj razorni koji je pogodio Zagreb u ožujku.

Foto / Video: Instagram

Slični članci