Make your day different

Logo Cover

Lana Jurčević objavila VIDEO na kojoj joj jedna žena iza leđa (ružno!) komentira izgled! Glazbenica joj nije ostala dužna, ali ni njeni obožavatelji

Lana Jurčević, zagrebačka glazbenica i poduzetnica, na Instagramu je objavila VIDEO clip u kojem se vidi kako jedna žena iza leđa komentira izgled, nimalo lijepo.

Lana Jurčević održala je glazbeni nastup na događaju ‘Zapleši s nama’ na zagrebačkom Europskom trgu.

Prije koncerta 38 – godišnja pjevačica vrijeme je provela u druženju s brojnim obožavateljima, a upravo je tada slučajno nastala snimka koja prikazuje jednu prolaznicu koja joj iza leđa (na ružan način!) komentira izgled.

Spornu snimku Lana je objavila na svom Instagram profilu.

Pogledajte VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

‘Kak je debela’, izgovara žena na snimci koju je Lana objavila na svojem Instagram profilu.

‘Pa šta život nije divan? Bilo nam je super neki dan na nastupu na Europskom trgu, a malo kasnije stižu i fotkice! Ali prije toga desert prije ručka, nešto slatko – ovaj video. Od nekih dobijem poklone koje su sami radili, a od nekih ‘komplimente’. Svega ima. Bitno da je nam bilo top, da smo se naskakali i napjevali… Ali bez obzira… budite nježni jedni prema drugima – nikad ne znate što stoji iza toga. Pa i prema njoj’, napisala je Lana u opisu video clipa uz koji je dodala i prigodnu pjesmu Zlatka Pejakovića ‘Misli svatko da je meni lako’.

‘Nakon toliko godina bullyinga na društvenim mrežama napokon hejterima vidimo lice’, ‘Kako reći da su ljubomorna bez da kažeš da si ljubomorna’, ‘Pogled i komentar jedne ljubomore žene. Lana, kraljice naša’, ‘Strašno’. ‘Ako si ti debela onda je svijet otišao u k’, ‘Meni je neugodno zbog nje’, samo su neki od komentira koju se se odmah počeli nizati ispod video clipa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Pjevačica se na Instagramu pohvalila i fotografijama s nastupa, a obožavatelji su je obasuli komplimentima.

Foto: InstagramHzzo

Slični članci