Make your day different

Logo Cover

Labyrinth open festival za ljeto koje se ne zaboravlja

Jedan od najiščekivanijih glazbenih festivala ovog ljeta zove se Labyrinth Open festival, a svoje premijerno izdanje imat će za nešto manje od mjesec dana u pitoresknom Omišu.

Ovaj fantastični boutique festival, iza kojeg stoji provjerena ekipa iz belgijske agencije Labyrinth Promotions, ugostit će vrhunska imena iz svijeta elektronike, techna i house-a, pa tako line-up predvodi kultni iransko – američki DJ i producent Dubfire. Uz njega, listi headlinera pridružit će se techno pionir Sam Paganini, DJ i producent iz Italije, koji se ubraja među sam vrh najatraktivnijih imena elektronske scene.

Svjetskim top ljestvicama zavladao je 1997. godine, singlom ”Zoe”. Od tada niže brojne uspješnice, a singl ”Rave” smatra se svojevrsnom techno himnom. S punih 6 mjeseci na vrhu prestižne ljestvice Beatport TOP 10, ”Rave” je od samog početka postao bezvremenski klasik i doprio do srca brojnih ljubitelja elektronike, stvorivši takoreći novi žanr.

Sam Paganini

Sjajni provod na festivalu osigurat će i jedan od najuspješnijih dvojaca elektronske glazbe danas, Pan-Pot. Ovaj berlinski duo, kojeg čine Tassilo Ippenberger i Thomas Benedix , u zadnjih nekoliko godina nastupao je na svim najpoznatijim festivalima i klubovima, od Miamija preko Las Vegasa do Ibize. Njihov glazbeni repertoar najbolje bi se mogao definirati kao neobična kombinacija undergrounda i eksperimentalnih elemenata, sa snažnim utjecajima IDM-a.

PanPot

U svoje live setove često ukomponiraju vokale, stoga i ne čudi kako njihovi nastupi redovito pune sve važne svjetske plesne podije. Sjajnom line-upu pridružit će se još jedan umjetnik porijeklom iz Berlina, virtuozni Rødhåd. Njegov rad pod velikim je utjecajem istočnog Berlina, gdje je odrastao i napravio svoje prve glazbene korake. Karijeru je započeo tako da je organizirao manje open air partyje u samom predgrađu Berlina, za koje se uskoro pročulo, ne samo izvan Berlina, već čak i izvan granica Njemačke. Njegov stil istovremeno je nevjerovatno dubok, moćan i melankoličan, majstorski isprepliće dub, techno i udaraljke te s lakoćom stvara savršenu melodiju koja odvodi u plesnu ekstazu.

PanPot

Pored fenomenalnog line-upa, posjetitelji festivala imat će priliku sudjelovati u zanimljivim i aktualnim radionicama i seminarima, fenomenalnim boat partyjima i odličnoj gastro ponudi, dok će smještaj biti osiguran u kampu Galeb, gdje će se moći izabrati između dvije vrste smještaja – luksuznijeg premium, koji uključuje direktan pristup plaži, bazen i ostale popratne sadržaje te nešto povoljnijeg smještaja u šatorima. Sve ovo i još mnogo mnogo toga očekuje vas na sjajnom novom festivalu na našoj obali.

Omiš

Mjesto radnje je Omiš, a vrijeme 08.-11.07.2017. S obzirom da je broj mjesta ograničen, ne čekajte posljednji trenutak, već osigurajte svoju kartu na vrijeme, pridružite se rasplesanim entuzijastima iz cijelog svijeta na festivalu koji ćete pamiti cijeli život! Kupnja ulaznica moguća je na Entriu, kao i na službenoj stranici festivala, na kojoj možete saznati više informacija.

Foto: promo


Hzzo


Slični članci