Make your day different

Logo Cover

Kultnu francusku linija Cicalfatu proslavila je Hailey Bieber, a sada je dobila pojačanje u obliku Avène Cicalfate+ intenzivnog seruma

Proslavila ju je Hailey Bieber, a u njenu djelotvornost uvjerilo se mnoštvo ljudi. Avène Cicalfate+ linija, preplavila je društvene mreže, stekla značajan broj sljedbenika koji su ju uvrstili u svoju skincare rutinu.

Dobra vijest je da se u omiljenoj liniji Cicalfate+ ove godine našlo pojačanje u obliku intenzivnog seruma. Riječ je o Cicalfate+ Intenzivnom obnavljajućem serumu za oporavak kožne barijere od prvog dana korištenja, s trajnom učinkovitošću.

Ovaj svestrani proizvod možete koristiti kao trotjedni tretman za obnavljanje oslabljene kože, ali i kao dio rutine svakodnevne njege kože.

@hannaschonberg

#ResetYourSkin – Cicalfate+ Intenzivno obnavljajući serum

Već duže vrijeme postoji potreba za proizvodom koji neće samo estetski poboljšati kožu, već će i pridonijeti njezinoj prirodnoj ravnoteži. Cicalfate+ intenzivno obnavljajući serum za oporavak kože ispunjava upravo tu potrebu.

.
.

Umjesto da se fokusira samo na privremeno poboljšanje izgleda kože, ovaj serum djeluje dublje, pružajući osnovnu potrebu; hidraciju i obnovu, što dovodi di uspostave prirodne ravnoteže i zdravijeg izgleda kože.

Ovaj svestrani proizvod možete koristiti kao trotjedni tretman za obnavljanje oslabljene osjetljive kože, ali i kao dio 1. korak u rutini svakodnevne njege kože.

.
.

Serum će pomoći oporaviti kožnu barijeru već od prvog dana korištenja uz pomoć tri djelatna sastojaka koji obnavljaju i jačaju mehanizme obnavljanja kože:

  • TRP- RegulinTM smanjuje osjećaj zatezanja, svrbeža i nelagode
  • Avène termalna izvorska voda umiruje, jača i uravnotežuje
  • Provitamin B5 obnavlja i jača kožnu barijeru te hidrira kožu

Klinički dokazana učinkovitost –  Koža se obnavlja za tri tjedna, a serum trenutačno nudi olakšanje od zatezanja i nelagode. Već u prvom tjednu korištenja, iritacije su smanjene 84%.

.
.

Ovaj serum ima i dugotrajan učinak. 3 tjedna nakon prestanka korištenja, koža je hidriranija, podatnija, manje nadražena, sa smanjenim crvenilom.*

Ujutro i navečer nanesite nekoliko kapi na lice, vrat i područje oko očiju, prije uobičajene njege kože. Svježa tekstura gela nudi baršunasti završetak i vraća koži ugodu.

@hannaschonberg

Savjet više

Kombinirajte obnavljajuće učinke CICALFATE+ seruma s hidrirajućim učinkom Tolerance Hydra kreme. Koža će vam biti zahvalna!

Sve proizvode iz linije možete pronaći u ljekarnama i bolje opremljenim drogerijama

*Klinička studija na 35 ispitanika procjenom osjetljivosti kože na ljestvici od 0 do 10. Primjena seruma na licu, vrati i području oko očiju tijekom 21 dan.

Foto: Instagram/promoHzzo

Slični članci