Make your day different

Logo Cover

Krstili kćerkicu Lenu i izmijenili crkvene bračne zavjete

Za bivšu Miss Hrvatske Antoniju Bračulj i njezinog supruga Marijana Bračulja, građevinskog poduzetnika, ovaj će dan biti upamćen. Nakon što su izmijenili crkvene bračne zavijete par je krstio jedanaest mjeseci staru kćerkicu Lenu u crkvi sv. Ivana Krstitelja, a veliko slavlje nastavit će se u u Golf & Country Clubu u Zagrebu

Lijepa Antonija Bračulj uživa u najljepšem životnom razdoblju, prvoj godini majčinstva. Na tamnokosoj bivšoj misici, koja titulu nosila prije tri godine, nema tragova trudnoće. U uskoj i pripijenoj dugoj vjenčanici danas su joj zbog linije i ljepote mogle pozavidjeti mnoge žene.

@antonija_braculj

26 – godišnja Antonija i deset godina stariji Marijan Bračulj sklopili su građanski brak prošle godine krajem lipnja u Zagrebu nakon godinu i pol dana veze. Dva mjeseca kasnije postali su roditelji djevojčice kojoj su nadjenuli ime – Lena. U jednoj privatnoj zagrebačkoj poliklinici porodu je bio nazočan i presretan tata.

Antonija često ističe kako za nju biti mama znači biti izabrana raditi najljepši posao na svijetu te da za to dobiva neizmjerno puno ljubavi.

@antonija_braculj
@antonija_braculj
@antonija_braculj

Fotografije: Instagram
PBZ

Slični članci