Make your day different

Logo Cover

Kristina Bradač na glamuroznom izlasku zablistala u Zarinoj haljini

Da se stil nikako ne kupujem novcem, dokazale su Nevena Rendeli i Kristina Bradač koje su zablistale u gotovo identičnim haljinima. Naime, poznatim damama za oko je zapeo komad popularnog street end branda Zara koja košta svega 300 kuna, a svaka od njih ju je stilizirala na potpuno drugačiji način

Bivša manekenka, a danas uspješna dizajnerica Kristina Bradač, na jučerašnjoj je proslavi 10. obljetnice rada agencije Priredba zablistala u prozračnoj haljini s cvijetnim printom. Ovaj komad iz posljednje Zarine kolekcije svojom je jednostavnošću i svestranosću prilagodljiv svakom stilu, pa je ovu jednostavnu kombinaciju lijepa Kristina podigla noseći statement viseću naušnicu, a umjerenim make-upom i jednostavno stiliziranom kosom dodatno je naglasila svoju prirodnu ljepotu.

Kristina Bradač

Lijepa dizajnerica je prije svega sedam mjeseci prvi put postala majka, a osmijeh na njezinom licu najbolje govori koliko je sretna otkako je u njezin svijet ušla malena Vivien. Naime, nakon što je 2015. godine pretrpjela teški gubitak kada je nakon prijevremenog porođaja u šestom mjesecu trudnoće izgubila svoju prvu kćer Sofie, Kristina sada diše punim plućima, a koliko joj godi majčinstvo nerijetko pokazuje i na društvenim mrežame gdje objavljuje fotografije svoje obiteljske idile.

Osim što će se i voditeljica Nevena Rendelli uskoro po prvi put ostvariti u ulozi majke, lijepa trudnica i Kristina dijele i modni ukus.  Naime, na nedavnoj proslavui 10. godišnjice frizerskog salona Antonija, plavokosa voditeljica svoj je sada već pozamašni trbuščić istaknula u istoj haljini ružičaste boje oslikane cvijetnim printom. Nevena, poznata po svojim nenametljivim i chic izdanjima, prozračnu je haljinu uprila sa svijetlo plavim trapericama i zlatnim sandalama. 

Neizvjestan i dug put do majčisntva obilježio je i život lijepe Nevene koja je svoje blizance začela pomoću medicinski potpomognute oplodnje. Ipak, njezina je želja za majčinstvom bila jača od svih prepreka pa sada uzbuđeno čeka dan kada će napokon ugledati lice svojih dviju, toliko željenih, curica.

Fotografije: Press


Slični članci