Make your day different

Logo Cover

Kremasta, prirodna i zavodljiva! ‘Tiramisu Blonde’ nijansa novi je hit na beauty radaru, a osvojila je i slavne ljepotice

U potrazi ste za sezonskim osvježenjem kose? Ne morate više tražiti! ‘Tiramisu Blonde’ posljednji je beauty trend koji je zaludio brinete i plavuše – i to sasvim opravdano. Topla, kremasta, lijepa mješavina plavih i smeđih tonova najprirodnija je nijansa plave, a prigodna je i za dame tamnijih uvojaka. Tiramisu pramenovi najavljeni su kao jedan od velikih hitova za 2023. godinu, a inspirirani su legendarnim talijanskim desertom s kavom. Ovaj beauty novitet već je pronašao svoje mjesto u look-ovima slavnih ljepotica Rosie Huntington-Whiteley, Beyoncé i Emme Roberts…

Desert tiramisu slaže se u tri sloja, od pažljivo izrađene kreme s mascarponeom i jajima, piškota natopljenih kavom te tankog sloja kakao praha, a upravo je taj popularni talijanski desert poslužio kao inspiracija za pramenove istog naziva kojima se predviđa velika popularnost.

Neodoljiva nijansa smeđih i plavih tonova sočna je poput najslađeg kolača, a dovoljno oštra da bude i zavodljiva.

@rosiehw

Tri nijanse plave i smeđe boje u pažljivim se razmacima nižu na kosu, a rezultat je vizualno bogatiji volumen te rapsodija boja koje se isprepliću na kosi.

Nizanje slojeva nije jedina poveznica s talijanskim desertom – kod tiramisu pramenova značajna je i njihova širina. Naime, baš poput slojeva na kolači, i pramenovi na kosi su debeli i upečatljivi, za razliku od nekih drugih tehnika pri kojima se pramenovi nanose na jako tanke sekcije kose.

@nikkilee901

Ovu trendovsku boju kose već smo imali prilike vidjeti na glumici Emmi Roberts, za koju je bila zaslužna Nikki Lee, frizerka slavnih i stručnjakinja za boje za kosu, a osvojila je i glazbenu divu Beyoncé i manekenku Rosie Huntington-Whiteley.

@victor_8008

Tiramisu Blonde’ je savršen izbor da platinasto plava izgleda prirodnije i manje blistavo, i to bez puno truda, jer je potrebno samo zasjeniti korijen i nekoliko tamnijih pramenova.

No, ova boja za kosu također je potpuno prikladna za brinete ako priželjkuju nježan postupak bojanja i prirodan, ali vidljiv rezultat.

@brunabear

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci