Make your day different

Logo Cover

Kreativna direktorica i umjetnica za kosu Milena Maršić otkriva gdje uvijek iznova crpi inspiraciju stvaranja vlastitih trendova

ZA MENE TREND STE VI
Svake godine vodi se rasprava o trendovima koji dolaze iz svijeta mode, showbiza i celebrityja, koji lansiraju nove stilove i frizure brzinom svjetlosti, pa u svijetu kose i ljepote više ni sezone ne igraju neku ulogu – svaki cut, frizura i boja mogu biti i ljetni i zimski, jedino je bitno kako to nosite.

Trendovi su samo smjernice i služe za inspiraciju, svako je lice drugačije i posebno i nema smisla forsirati neki look ako ne pristaje osobi koja se nađe na mojoj frizerskoj stolici. A stvar je upravo u tome da znate prepoznati tko je osoba koja vam je dala to povjerenje da je ošišate i stilizirate, i da je svaki put iznova oduševite načinom na koji je samo vi vidite i transformacijom koju ste joj dali. I to, dapače, može biti u stilu nekog popularnog trenda ali uvijek prilagođeno pravoj osobi, a svojim klijentima šišanjem i konačnim rezultatom na najbolji način pokažem da trebaju biti otvoreni za eksperimente i hrabro isprobavati nove lookove.

Postoje i stilovi i frizure koje uvijek funkcioniraju i, zapravo, su uvijek u trendu samo svako malo dobiju neko novo ime da bi zvučali atraktivnije. Bob će uvijek biti bob, bez obzira bio blonde kao Kim Kardashian ili zalizan kao Irina Shayk, brinete će uvijek obožavati tamno smeđe nijanse bez obzira imaju li crveni odsjaj koji je trenutno popularan kod današnjih top modela poput Kaije Gerber i Kendall Jenner ili su tamno zagasite poput Zandaye Coleman. Ona me svojim stilom na red carpetu uvijek oduševi – zalizana shiny kosa s razdjeljkom na stranu toliko joj dobro stoji da ga danas žene u Glamouru sve više traže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Moj cilj kod svakog šišanja je da kosa nakon jednostavnog pranja izgleda točno kako treba, da ima najljepšu prirodnu teksturu i savršen oblik. Osobno sam to uspjela postići kvalitetnom njegom preparatima za kosu i sa svojom kosom više ništa ne moram raditi.

Philip B.

Zdrava i njegovana kosa uvijek je puno zahvalnija za održavanje i to je, također, jedan od razloga zašto se dosta ljudi teško odlučuje za promjene koje zahtijevaju veće kemijske zahvate na kosi. Ali uz vrhunsku njegu i ponudu šampona, regeneratora, maski, seruma, pomada, pjena i ulja koji rade čuda, meni najdražih i najboljih svjetskih brendova koje sam osobno isprobala i svakodnevno ih koristim u svom salonu, moji su klijenti sigurni da će njihova kosa uvijek izgledati dotjerano i zdravo.

Zato mi se zapravo sviđaju oni trendovi koji promoviraju više prirodan, don’t make it perfect look – od postepeno šišane produžene shag frizure i opuštene duge kose sa šiškama u stilu 70-ih do meko uvijenih vrhova prema licu koji se ponovno nose bez obzira imate li dugu kosu ili ste se već odlučili za super popularni clavicut – kosu šišanu do ključne kosti.

Ja ionako uvijek preferiram stvarati vlastite trendove inspirirana svojim klijentima i svijetom oko sebe.

Do čitanja,
Milena Maršić by Glamour
Foto: Cover Style/Instagram

Slični članci