Make your day different

Logo Cover

Kraljica Rania poznata i kao jedna od najbolje odjevenih dama na svijetu plijenila je elegancijom, a pažnju je ukrala (zlatnim!) efektnim dodacima…

Jordanska kraljica Rania jedna je od najljepših (ali i najbolje odjevnih!) kraljica na svijetu. U kraljevskoj palači u Jordanu sa suprugom i sinom ugostila je britanskoga princa Charlesa i njegovu suprugu Camillu, a profinjenim stilom još jednom oduševila svjetsku javnost….

Nijedna plemkinja ne može se mjeriti s 51 – godišnjom kraljicom Raniom! Jordansku kraljicu nešto rjeđe imamo prilike vidjeti u javnosti u odnosu na većinu drugih plemkinja, a svakim svojim pojavljivanjem iznova briljira na modnom polju.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Family Of Jordan (@the_jordanian_royal_family)

 

Supruga kralja Abdulaha II. poznata je kao jedna od najbolje odjevenih dama na svijetu.

Za državni posjet britanskog kraljevskog para Jordanu, koji je  započeo službenom ceremonijom dobrodošlice u Ammanu gdje ih je u kraljevskoj palači dočekao kralj Abdullah, prestolonasljednik Hussein, jordanska kraljica Rania potrudila se svijetu predstaviti u profinjenom izdanju kojim je dominirala bijela boja.

Kraljica je plijenila pažnju u profinjenom kaputu kojeg je nosila poput haljine, a upečatljivim (zlatnim!) modnim dodacima svemu je dodala dašak glamura.

Tako je kaput krasio zlatni remen uz koji je torbicu s potpisom francuske modne kuće Louis Vuitton.

Ipak, svu pažnju osigurala je odabirom salonki ukrašenih apstraktnim uzorkom, modelu s potpisom francuske modne kuće Dior.

Foto: Instagram

Slični članci