Make your day different

Logo Cover

Kraljica Rania poigrala se s dva različita kroja i privukla pažnju ružičastim odijelom glasovitog potpisa, slično izdanje vidjeli smo na Kate Middleton

Jordanska kraljica Rania proteklog tjedna boravila je u Sjedinjenim Američkim Državama. Između ostaloga, posjetila je i New York u koji je stigla povodom gostovanja u ranojutarnjoj televizijskoj emisiji ‘Good Morning America’. Supruga kralja Abdulaha II., koja je uvijek ukorak s trendovima, za ovu prigodu odabrala je elegantno ružičasto odijelo koje se sastoji od uskih hlača i sakoa s modernim twistom. Slično izdanje (s istim potpisom!) u znaku poslovne elegancije, sredinom lipnja pokazala je i britanska princeza Kate Middleton…

Kraljica Rania uvijek je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a njezin stil mogao bi se opisati kao ženstven i klasičan, no uvijek s pomalo otkačenim detaljima.

Svako pojavljivanje lijepe 51 – godišnje plemkinje pravi je modni događaj, pa je to bio i slučaj prilikom njezine nedavne posjete New Yorku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Članica jordanskog dvora za gostovanje u emisiji ‘Good Morning America’ odabrala je besprijekorno izdanje s trendovskim predznakom u kojem je glavna zvijezda profinjeno svijetlo ružičasto odijelo koje stiže s potpisom neprežaljenog britanskog dizajnera Alexandera McQueena.

Odijelo koje se sastoji od sakoa asimetričnog kroja koji djeluje vrlo moderno i opušteno, te uskih hlača kraćih nogavica, spoj je različitih krojeva s kojima se lijepa kraljica uspješno poigrala.

Efektno izdanje ponosna majka četvero djece upotpunila je parom dvobojnih salonki sa špic vrhom koje stižu s potpisom glasovite francuske kuće Dior.

@royalfashionpolice

Odijelo slične boje i s istim potpisom sredinom lipnja nosila je i Kate Middleton. Princeza od Walesa elegantnim odijelima s potpisom Alexandera McQueena vjerna je već godinama, a svojim je besprijekornim stajlinzima dokazala kako je riječ o komadima koje se uvijek isplati imati u ormaru.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci