Make your day different

Logo Cover

Kraljica Rania osvanula u nešto ležernijem izdanju nego inače i dokazala da bezvremenska klasika (s modernim twistom!) nikad ne izlazi iz mode

Kraljica Rania uvijek je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a njezin stil mogao bi se opisati kao klasičan i ženstven no uvijek s nekim pomalo otkačenim detaljem ili neočekivanim twistom. Iako je najčešće viđamo u elegantnim izdanjima, lijepa supruga jordanskog kralja Abulaha II za novi kraljevski angažman odlučila se na nešto ležerniji ‘look’ u kojem su glavne zvijezde vječne traperice, ali i efektna žuta košulja…

Iako je u posljednjih nekoliko mjeseci svoje angažmane svela na minimum uslijed privatnih obveza, 51 – godišnja jordanska kraljica Rania vratila se sa stilom i javnost oduševila novim izdanjem.

@royalfashionpolice

Za posjet inkubatoru u provinciji Al-Balga, lijepa kraljica nosila je model ravnih tamnoplavih traperica uz koje je kombinirala lepršavu košulju u upečatljivoj žutoj nijansi.

@royalfashionpolice

Nešto opuštenije izdanje nego inače upotpunila je ‘crossbody’ torbicom s potpisom brenda Tissa Fontaneda London i sunčanim naočalama koje potpisuje američki brend Oliver Peoples.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

 

Slični članci