Make your day different

Logo Cover

Kraljica Rania očarala u profinjenoj haljini s potpisom brenda kojeg obožava Kate Middleton, no jedan (netipičan!) detalj ukrao je svu pažnju

Jordansku kraljicu Raniju nešto rjeđe imamo prilike vidjeti u javnosti u odnosu na većinu drugih plemkinja, a svakim svojim pojavljivanjem iznova briljira na modnom polju. Supruga kralja Abdulaha II. poznata je kao jedna od najbolje odjevenih dama na svijetu, što je ponovno uspješno dokazala stajlingom koji je složila za proslavu Dana neovisnosti u Jordanu. Članica jordanskog dvora uskočila je u bordo haljinu s potpisom brenda kojeg obožava i britanska princeza Kate Middleton, no jedan detalj mnogima nije najbolje sjeo…

Jordanska Kraljica Rania uvijek je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a njezin stil mogao bi se opisati kao ženstven i klasičan, no uvijek s pomalo otkačenim detaljima.

Svako pojavljivanje 53-godišnje plemkinje pravi je modni događaj, a i ovoga puta servirala je dobitnu kombinaciju u duhu glamura i elegancije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Supruga kralja Abdulaha II. glavnu ulogu svog stajlinga dodijelila je bordo haljini ukrašenoj naboroma na desnom ramenu koji se protežu i nastavljaju u rukav s efektom ogrtača.

Riječ je o modelu Lydia s potpisom britanskog brenda Solace, čije kreacije nosi princeza Kate Middleton, ali i domaće dame poput Severine i Antonije Blaće.

Besprijekoran look jordanska plemkinja zaokružila je zlatnim remenom i nude salonkama brenda Manolo Blahnik, no umjesto klasične clutch torbice odabrala je pomalo edgy model na jedno rame što se modnim stručnjacima nije svidjelo.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci