Make your day different

Logo Cover

Kraljica Letizia zna kako nositi crno od glave do pete! Glam haljinu s vibrom 1960-ih začinila je najpoželjnijim cipelama sezone

Španjolski kraljevski par prisustvovao je otvorenju nove kazališne sezone u Teatru Real u Madridu, a kao što je bilo za očekivati, u centru pozornosti našla se lijepa kraljica Letizia. Supruga kralja Felipea VI. poznata je po elegantnom stilu odijevanja u skladu s vrućim trendovima, a ni posljednje izdanje nije bilo ništa manje profinjeno. Nekadašnja novinarka iz ormara je izvukla provjerenu modnu formulu – glamuroznu crnu haljinu s vibrom 1960-ih, a oplemenila ju je cipelama koje će obilježiti prijelazno razdoblje…

Španjolska kraljica Letizia s punim pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, što iznova potvrđuje svakim svojim novim pojavljivanjem u javnosti.

Njezini stajlinzi uvijek su besprijekorno osmišljeni, a ni posljednje izdanje u kojem se lijepa 51 – godišnja plemkinja pojavila u kazalištu Teatro Real nije bilo iznimka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Zgodna plemkinja odabrala je već viđenu crnu haljinu zvonolikog reza i voluminozne suknje s detaljem mašni čiji dizajn potpisuje luksuzni španjolski brend The 2nd Skin.

Spomenutu kreaciju članica španjolskog dvora prethodno je nosila u lipnju prošle godine prilikom samita NATO članica, na kojem su prisustvovali i hrvatski predsjednik Zoran Milanović sa prvom damom Sanjom Musić Milanović.

@true_royals_1

Look kojim se uspjela potpuno istaknuti, a istodobno izgledati nevjerojatno profinjeno, upotpunila je crnim slingback sandalama koje potpisuje slavni dizajner Manolo Blahnik, a koje je kraljica već nosila u nekoliko prigoda.

Dodatni dašak sofisticiranog glamura postigla je uz efektne okrugle naušnice od srebra i crnu clutch torbicu s potpisom talijanske kuće Bottega Veneta.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci