Make your day different

Logo Cover

Kraljica Letizia u recikliranom kombinezonu čija cijena iznosi svega 350 kuna dokazala da udobnost i ženstvenost itekako idu zajedno

Španjolska kraljica Letizia, koja slovi za jednu od najbolje odjevenih plemkinja, svoju naklonost španjolskim (i pristupačnim!) brendovima nerijetko potvrđuje u stajlinzima u kojima se pojavljuje na svojim javnim angažmanima. Odabirom high street komada uvijek uspijeva iznova oduševiti javnost, a najnovijim izdanjem dokazala je da se u neke vječne, i cjenovno prihvatljive komade, isplati uložiti…

Članica španjolskog dvora, 49 – godišnja kraljica Letizia pojavila se u španjolskoj prijestolnici na jednom poslovnom sastanku u zanimljivoj kombinaciji kojom je oduševila javnost, a u kojem glavnu ulogu ima reciklirani kombinezon, čija je cijena i više nego pristupačna.

@royalfashionpolice

Riječ je o kombinezonu zebra uzorka koji potpisuje jedan od najpopularnijih high street brendova Mango, a na čijim se internetskim stranicama prodaje po cijeni od 350 kuna.

MANGO, 350 KN

Zgodna kraljica ovaj efektan odjevni predmet nosila je jednom prigodom prije dvije godine, a ovoga puta potvrdila je da ljeti odabire komade koji spajaju udobnost i ženstvenost.

@royalfashionpolice

Supruga kralja Felipea VI ljetni kombinezon kombinirala je uz omiljeni par cipela koji se pokazao kao kraljičina ultimativna obuća ljeta, a radi se o špagericama koje su s godinama već zaradile kultni status.

 
@royalfashionpolice

‘Look’ koji spaja vječnu klasiku, trendove i sofisticiranost upotpunila je ‘clutch’ torbicom u bež nijansi, koju potpisuje jedan od omiljenih kraljičinih brendova – Carolina Herrera, te parom zlatnih okruglih naušnica.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci