Make your day different

Logo Cover

Kraljica Letizia s razlogom uživa titulu modna ikone kojoj ne nedostaje odvažnosti! U crvenim kožnim hlačama izgleda senzacionalno

Kraljica Letizia ove je godine servirala nekoliko upečatljivih izdanja u kojima glavnu ulogu igraju kožni komadi. Na događanje o mentalnom zdravlju u bolnicu u Barceloni stigla je bez pratnje supruga, kralja Felipea VI, a odabirom crvenih kožnih hlača još je jednom dokazala kako joj nimalo ne nedostaje modne odvažnosti..

Kraljica Letizia bez sumnje je među najbolje odjevenim damama s kraljevskih obitelji, što uvijek iznova dokazuje svojim odličnim modnim izdanjima osmišljenima do zadnjih detalja.

Supruga španjolskog kralja Felipea VI, s kojim ima dvije kćeri, buduću nasljednicu španjolske krune, princezu Leonor i infatkinju Sofiju, uživa stus modne ikone.

Ljubiteljica kožnih komada oduševila je na događanju o mentalnom zdravlju u bolnicu, u Barceloni gdje se pojavila u crvenim kožnim hlačama. 50 – godišnja plemkinja kombinaciju je zaokružila puloverom iste boje s potpisom Hugo Boss-a i parom Lodi salonki s vrtoglavo visokim potpeticama.

Od nakita je nosila par visećih srebrnih naušnica s biserima i zlatni prsten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Addicted (@royaladdicted_new)

Kraljica Letizia od Španjolske stilski se nikada nije pokušavala nametnuti kao vamp žena, iako je u mnogim izdanjima iz nje itekako prštao seksepil kakvog tako lijepa žena teško može zatomiti. No zato se u danim prilikama stilom itekako pokušava prilagoditi situaciji, što je odlična formula i mnoge poslovne žene koje ne vole dodatno naglašavati svoje ženstvene adute, ali ipak žele zasjati kao lijepa, otmjena žena.

Kraljicu Letiziju već smo imali prilike viđati u raznim kožnim odjevnim predmetima modelima, u kožnim suknjama, haljinama i jaknama. Ipak, ovaj crveni model hlača definitivno je pun pogodak.

Foto: Instagram/promo

Slični članci