Make your day different

Logo Cover

Kraljica Letizia ‘rasturila’ smart casual izdanjem nosivim u svakoj prilici, a nije odoljela ni kultnim cipelama koje će obilježiti sezonu

Španjolska kraljica Letizia slovi za jednu od najbolje odjevenih plemkinja, a njezin stil najbolje opisuje ona ‘manje je više’. Lijepa supruga kralja Felipea VI. velika je ljubiteljica smart casual komada koji su nosivi godinama, a na otvorenju integriranog Centra za komunikaciju, sliku i zvuk u Asturiasu pojavila se u moćnoj kombinaciji koja nema roka trajanja. Hlače bez roka trajanja spojila je uz dugi sako koji nosi high street potpis, a prava senzacija bile su kultne cipele koje će obilježiti prijelazno razdoblje…

Ormar kraljice Letizije vrvi od minimalističke i klasične odjeće koja se može nositi dugi niz godina, a upravo u takvim komadima pojavila se na otvorenju Centra za komunikaciju, sliku i zvuk u Asturiasu.

Zgodna 50-godišnja članica španjolskog dvora najbolja je ambasadorica brendova svoje domovine, a ovoga puta oduševila je u šik kombinaciji koju potpisuje popularni high street brend Massimo Dutti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Španjolska plemkinja stajling je zavrtjela oko crnih hlača ravnog kroja koje je spojila uz dugi sivi blazer od tvida, začinivši ga efektnim crnim remenom od kože kako bi naglasila struk.

Spomenuti komadi djelo su popularnog španjolskog brenda Massimo Dutti, čije komade španjolska kraljica uvijek rado nosi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal Obsessed (@royal.obsessed)

Look bez greške bivša novinarka zaokružila je crnim slingback salonkama s potpisom čuvene francuske kuće Chanel, a upravo će ovaj elegantan par cipela obilježiti prijelazno razdoblje.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci