Make your day different

Logo Cover

Kraljica Letizia prkosi zimi u predimenzioniranom vunenom kaputu s dvorednim kopčanjem kakav nikad neće izaći iz mode! Pronašli smo slične komade…

Da s razlogom slovi za najbolje odjevenu plemkinju, kraljica Letizia iznova je potvrdila elegantnim poslovnim modnim izdanjem u kojem glavnu ulogu igra vuneni kaput s dvorednim kopčanjem. Pronašli smo slične komade koji se mogu ugrabiti na sniženjima…

Elegantan kaput must have je komad u ormaru svake žene, a to najbolje zna španjolska kraljica Letizia. Pokazala je to i uoči sastanka španjolske Federacije rijetkih bolesti (FEDER) u Madridu, gdje se pojavila u vrlo elegantnoj poslovnoj kombinaciji.

Kraljica Letizia odabrala je predimenzionirani vuneni kaputom s dvorednim kopčanjem iz Hugo Bossa, koji joj je dopirao do malo ispod koljena.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Royal Obsessed (@royal.obsessed)

Supruga kralja Felipea VI. ispod kaputa nosila je ženstveno odijelo koje se sastoji od prugastih hlača cigareta-kroja istoga brenda te elegantnim Magritovim baršunastim štiklama s potpeticom visokom devet centimetara.

Ovo poslovno izdanje začinila je plavom torbicom s potpisom Caroline Herrere te s nekoliko decentnih komada nakita.

 


Predimenzionirani kaputi  s dvorednim kopčanjem popularni su izbor brojnih dama diljem svijeta, a neki se modeli mogu povoljno kupiti na sniženjima i nositi sljedećih nekoliko zima.

Odabrali smo 5 najljepših!

HM,.59,99 €
HM,69,99 €
Zara, 1.199,00 KN
DKNY, €110
LVIR, €384

 

Foto: Instagram

Slični članci