Make your day different

Logo Cover

Kraljica Letizia prava je modna odlikašica! Drapiranoj haljini s tie-dye printom nosivoj u svim prilikama dala je glam prizvuk uz dizajnerske dodatke

Španjolski kraljevski par prisustvovali su humanitarnom koncertu u Madridu održanom u čast žrtvama terorizma. Kao što je bilo za očekivati, prilikom ulaska u Nacionalni glazbeni auditorij, u centru pozornosti našla se lijepa kraljica Letizia. Supruga kralja Felipea VI. poznata je po elegantnom stilu odijevanja u skladu s vrućim trendovima, a ni posljednje izdanje nije bilo ništa manje profinjeno. Nekadašnja novinarka pohvalila se novim modnim adutom – drapiranom haljinom s efektnim printom koja je istaknula njezinu vitku figuru. Promišljenim izborom modnim dodataka odjevnom komadu nosivom u svim prigodama pridodala je glamurozan prizvuk…

Španjolska kraljica Letizia s punim pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, što iznova potvrđuje svakim svojim novim pojavljivanjem u javnosti.

Njezini stajlinzi uvijek su besprijekorno osmišljeni, a ni posljednje izdanje u kojem se lijepa 50 – godišnja plemkinja pojavila na koncertu ‘In Memoriam’ za žrtve terorizma u Madridu nije bilo iznimka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal Families (@coutureandroyals)

Iako u svojim outfitima često iskazuje da se ne libi modne reciklaže, članica španjolskog dvora ovoga puta pokazala je novi as iz njezinog ormara.

Riječ je o elegantnoj, drapiranoj haljini od svile s efektnim tie-dye printom i rasporom na nozi, čiji je pripijeni i laskavi kroj istaknuo njezinu vitku figuru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Model s potpisom španjolskog brenda Cortana lijepu kraljicu stajao je 835 eura, a ženstveno izdanje naglasila je recikliranim modnim dodacima s kojima je nemoguće pogriješiti.

U ruci je nosila clutch torbicu sa zlatnim detaljem koja nosi potpis Nine Ricci, a što se tiče obuće, posegnula je za crnim stiletticama modne kuće Prada. Look je zaokružila decentnim naušnicama i visokim repom.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram
PBZ

Slični članci