Make your day different

Logo Cover

Kraljica Letizia poslužila se (ponovno!) ormarom svoje svekrve i priredila pravu modnu poslasticu od pomno biranih decentnih komada…

Španjolska kraljica Letizia poznata je ljubiteljica modne reciklaže, a najnovijim izdanjem dokazala je da se isplati čuvati odjeću u ormaru i po nekoliko desetljeća. Supruga kralja Felipea VI bila je počasna gošća na 20. izdanju humanitarnog koncerta Zaklade za žrtve terorizma, a za tu prigodu bivša novinarka poslužila se (ponovno!) ormarom svoje svekrve i priredila pravu modnu poslasticu kombinirajući decentne komade.

Kraljica Letizia omiljena je članica španjolskog dvora i slovi za jednu od najbolje odjevenih plemkinja, a to je dokazala mudrim outfitom sačinjenim od crnih, elegantnih i recikliranih komada.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

 

Posegnula je za crnim komadima iz vlastite modne kolekcije.

Za događaj u Nacionalnoj koncertnoj dvorani u Madridu, 49 – godišnja plemkinja odabrala je svilenu bluzu brenda Sandro, malu ‘clutch’ torbicu brenda Magrit Shoes i omiljene crne salonke glasovitog potpisa modne kuće Prada.

@royalfashionpolice
@bestofeuropeanroyalty

Prema pisanju španjolskih medija, crna suknja dio je stare garderobe njezine svekrve, španjolske kraljice Sofije, koja je aktualnoj kraljici česta modna inspiracija.

@bestofeuropeanroyalty

Podsjetimo, kraljica Letizia nedavno je oduševila u 45 godina staroj haljini s potpisom Valentino, koju je njezina svekrva nosila 1977. godine prilikom službenog posjeta Njemačkoj.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

 

Slični članci