Make your day different

Logo Cover

Kraljica Letizia pohvalila se novom ženstvenom haljinom koju krasi bezvremenski uzorak, a začinila ju je sandalama koje ne silaze s trona

Gdje god da se pojavi, španjolska kraljica Letizia uvijek plijeni pažnju zanimljivim i profinjenim modnim izdanjima, a ni presjedanje na Kraljevskoj vojnoj akademiji u Zaragozi nije bilo iznimka. Kao što je to bilo za očekivati, lijepa plemkinja privukla je sve poglede elegantnim modnim izdanjem u kojem glavnu ulogu ima njezin omiljeni odjevni predmet – ženstvena haljina, a ovoga puta pohvalila se novim modelom koji odiše elegancijom. Bivša novinarka uparila ju je uz ravne sandale koje ne poznaju vrijeme ni granice…

Ženstvena haljina uvijek je dobra investicija i izbor za svečane prigode,  a to itekako dobro zna španjolska kraljica Letizia koja u svojoj kolekciji posjeduje nekoliko komada koje bismo i sami rado posudili.

Zgodna 51 – godišnja članica španjolskog dvora rijetko griješi u modnim kombinacijama, a na presjedanje kandidatima u vojnoj akademiji stigla je u elegantnom izdanju koje joj je osiguralo sve poglede.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Bivša novinarka kroz godine servirala je niz upečatljivih izdanja u kojima glavnu ulogu ima lepršava i ženstvena haljina, a ovoga puta pohvalila se novim modelom s potpisom brenda Maje Paris.

Laskava kreacija od šifona ističe se voluminoznim volanima i cvjetnim printom u svijetlo zelenoj boji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Reina Letizia (@reina_letizia2020)

S obzirom na to da je pretrpjela ozljedu stopala, članica španjolskog dvora posljednjih je tjedana primorana nositi ravnu obuću, pa je look ovoga puta oplemenila zlatnim sandalama s remenčićima koje nose potpis brenda Pedro García.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci