Make your day different

Logo Cover

Kraljica Letizia pohvalila se novim modnim ulovom – laskavom (slip!) haljinom s vibrom 90 – ih godina koja joj stoji kao salivena

Španjolska kraljevska obitelj stigla je na ljetni odmor u Palma de Mallorcu, popularno ljetovalište španjolskih kraljeva i svjetskog jet-seta još od davne 1838. godine. Da se svojih kraljevskih dužnosti ne odriče ni tijekom odmora, kraljica Letizia potvrdila je prisustvom na svečanom zatvaranju 12. izdanja filmskog festivala Atlántida Mallorca. Tu prigodu iskoristila je i kako bi se pohvalila novom haljinom u svojoj impresivnoj kolekciji u ormaru, a ovoga puta izbor je pao na hit (slip!) model iz 90 – ih…

Iako za svoja pojavljivanja u javnosti nerijetko bira već viđene komade, španjolska kraljica Letizia s vremena na vrijeme javnost iznenadi nekim novim, modnim ulovima, što je bio slučaj i na večeri filmskog festivala u Palmi de Mallorci.

@royalfashionpolice

Bivša novinarka imala je čast uručiti nagradu za životno djelo francuskoj glumačkoj ikoni Isabelle Huppert na sinoćnjem zatvaranju filmskog festivala Atlántida Mallorca, a kao i obično, vješto joj je pošlo za rukom ukrasti svu pozornost zahvaljujući besprijekornom stajlingu.

Izbor 49 – godišnje plemkinje pao je na crni model slip haljine s potpisom  švedskog high street brenda & Other Stories, koji krojem gornjeg dijela odskače od klasičnih verzija haljina slip kroja u znaku tankih naramenica.

@royalfashionpolice

Satenske slip haljine svoj vrhunac doživjele su 90 – ih godina, a njihov trijumfalni povratak na modnu scenu dogodio se ove sezone, kada su ponovno postale jedan od najtraženijih komada. Zahvaljujući svojoj vječnoj estetici i eleganciji, zaradile su status modnog klasika.

 
@royalfashionpolice

Sjajna tkanina haljine posebno je laskala preplanuloj puti španjolske kraljice, a njezin jednostavan dizajn obogatila je komadima poput već viđene ručne torbice brenda Mango presvučene perlicama koje su činile zanimljivi etnički motiv.

Supruga kralja Felipea VI posebno je iznenadila i odabirom obuće – umjesto vječnih espadrilla iz kojih se posljednjih mjeseci ne skida, ovo izdanje kombinirala je uz model ravnih sandala s vezicama koje nose potpis španjolskog brenda Magrit.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci