Make your day different

Logo Cover

Kraljica Letizia oduševila u moćnom odijelu čija je glavna posebnost trendi sako s perjem, efektni dojam dodatno je naglasila chic dodacima

Nakon što su prošloga tjedna posjetili Hrvatsku, španjolski kraljevski par u madridskoj palači ugostio je sudionike 68. godišnjeg zasjedanja Parlamentarne skupštine NATO-a. Svi pogledi pratili su kraljicu Letiziju koja je, kao i obično, bila besprijekorno dotjerana. Lijepa supruga kralja Felipea VI posegnula je za moćnim odijelom koji nema konkurenciju. Hlače cigareta kroja i dominantni sako s perjem koje je prethodno već nosila nekoliko puta isfurala je uz reciklirane modne dodatke koji su došli kao točka na ‘i’…

Španjolska kraljica Letizia ne krije koliko voli elegantna odijela, a svoje viđenje ovog modnog klasika koji proživljava pet minuta slave pokazala je ovih dana na svečanom prijemu zasjedanja Parlamentarne skupštine NATO-a.

Zgodna 50 – godišnja članica španjolskog dvora velika je  ljubiteljica modne reciklaže, stoga ne čudi da je i ovom prilikom odabrala jedno od najmoćnijih odijela koje se prethodno pokazalo kao pun pogodak.

@royalfashionpolice

Supruga kralja Felipea VI. posegnula je za crnim odijelom koje se sastoji od hlača cigareta kroja i efektnog sakoa s detaljem dugog nojevog perja istaknutog na rukavima sakoa.

Riječ je o komadu s potpisom španjolske kuće Pertegaz, iza koje stoji dizajner Manuel Pertegaz, a španjolska plemkinja premijerno ga je odjenula 2019. godine na dodjeli nagrada Zaklade princeze od Girone u Barceloni.

 
@coutureandroyals

Kako bi dodatno naglasila posebnost sakoa, članica španjolskog dvora odabrala je upečatljive dodatke.

Njezin odabir pao je na crne slingback sandale s PVC detaljem koje stižu s potpisom slavnog dizajnera Manola Blahnika.

@coutureandroyals

Izdanje za svaku pohvalu bivša novinarka zaokružila je parom srebrnih naušnica u obliku lista koje nose potpis glasovite francuske kuće Chanel.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci