Make your day different

Logo Cover

Kraljica Letizia oduševila u efektnoj (i povoljnoj!) haljini sa zmijskim uzorkom iz high street dućana, a znamo joj i cijenu…

Španjolska kraljica Letizia ne prestaje oduševljavati svojom pojavom, a na posljednjem pojavljivanju ponovno je bila u centru pažnje zahvaljujući modnom odabiru koji nije rezerviran samo za one najdubljeg džepa. U midi haljini sa zmijskim uzorkom koju potpisuje jedan od najpopularnijih španjolskih high street dućana, članica kraljevske obitelji mamila je poglede i oduševila sve prisutne. Saznali smo po kojoj cijeni možete nabaviti isti komad i nositi ga na svoj način…

Kraljica Letizia dočekivala je publiku pred palačom Zarzuela u društvu supruga kralja Filipa VI. 48-godišnjakinja miljenica zaljubljenica u modu za jutarnju je ‘akciju’ odabrala midi haljinu s uzorkom zmijske kože i s potpisom brenda koji obožavamo – španjolskog giganta Massima Duttija.

@_royals_news

 

Haljina, koja se može kupiti po cijeni od 99.95 funti (oko 825 kuna), na kraljici Letiziji izgledala je kao da je krojena po mjeri. Osim što je izgledala vrlo moderno kraljica Letizia ovim je modnim odabirom istodobno promovirala eleganciju i pristupačnost obojenu u životinjski uzorak.

 

Massim Dutti, £99.95 (oko 825 kn)

Raspuštenom, valovitom kosom uokvirila je lice i istaknula najbolje dijelove neutralnim, diskretnim make-up-om.

Inače, Letizia se u ovom modelu haljine u javnosti već pojavila, a njezinim ponavljanjem samo je potvrdila kako je velika ljubiteljica uzorka zmijske kože.

@spanish.royals

Ipak, dokazala je i da je prava maherica u recikliranju modnih kombinacija pa je nesumnjivo kako će i idućom prilikom zaplijeniti pažnju svojom pojavom.

Foto: Instagram

Slični članci