Make your day different

Logo Cover

Kraljica Letizia izgleda senzacionalno u glamuroznoj (i pomalo dramatičnoj!) košulji-haljini, i prvu službenu dužnost odradila u stilu…

Španjolska kraljica Letizia pridružila se svom suprugu, kralju Felipeu VI. na prvoj službenoj kraljevskoj dužnosti, tradicionalnoj ceremoniji Pascua Militar, a tu je priliku iskoristila i kako bi svijetu pokazala da i u ovoj godini planira servirati upečatljive modne stajlinge…

Španjolska kraljica Letiza još jednom potrudila se osmisliti stajling bez greške i modnoj javnosti pokazati kako planira i ove godine oduševljavati sjajnim modnim odabirima.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Royal Addicted (@royaladdicted_new)

 

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Da s razlogom slovi za najbolje odjevenu plemkinju, kraljica Letizia iznova je potvrdila odvažnim modnim izdanjem. Modno osviještena 49 – godišnja supruga kralja Felipea VI i bivša novinarka ovoga puta zablistala je u tamoplavoj, glamuroznoj košulja-haljini. Profinjen i ženstven modni komad s pomalo dramatičnim prizvukom krasili su poveći gumbi i pojas oblikovan u obliku mašne.

Na reveru haljine kraljica Letizia nosila je vrijedan komad nakita –  broš kraljice Ene, koji u čijem se srednjem dijelu nalazi veliki sivi biser okruženim skupom dijamanata i još jednim biserom. Stajling je zaokružila jednostavnom frizurom – ležernom punđom, a kratkom bundom, kojom se samo ogrnula, dala je još veću glamurozniju notu.

Foto: Instagram

Slični članci