Make your day different

Logo Cover

Kraljica Letizia briljirala u (vatreno crvenoj!) haljini kakvu se isplati imati u ormaru! Monokromatski look oplemenila je decentim dodacima

Kraljica Letizia ovih dana ima pune ruke posla, a svaku od kraljevskih dužnosti obavlja skockana od glave do pete, neovisno o tome li riječ o ležernijoj ili svečanijoj prigodi. U pratnji supruga, kralja Felipea VI., bivša novinarka prisustvovala je dodjeli akreditacija španjolskim ambasadorima. Kao što je to bilo za očekivati, lijepa plemkinja privukla je sve poglede elegantnim modnim izdanjem u kojem glavnu ulogu ima njezin omiljeni odjevni predmet – ženstvena haljina u moćnoj, vatrenoj boji.

Crvena haljina u ormaru će uvijek biti dobar izbor za svečane prigode poput ove i jednako je dobra investicija poput bezvremenske male crne haljine, a to itekako dobro zna španjolska kraljica Letizia koja u svojoj kolekciji posjeduje nekoliko komada koje bismo i sami rado posudili.

Zgodna 50 – godišnja članica španjolskog dvora rijetko griješi u modnim kombinacijama, a na dodjelu akreditacija španjolskim ambasadorima stigla je u moćnom izdanju koje joj je osiguralo sve poglede.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Bivša novinarka kroz godine servirala je niz upečatljivih izdanja u kojima glavnu ulogu ima crvena haljina, a ovoga puta opredijelila se za model od šifona s puf rukavima i visokim ovratnikom.

Ženstvena kreacija djelo je ugašenog brenda Poete Official, a iako ju je kraljica nabavila još 2021. godine, ovo je tek prvi put da ju je odjenula.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal Style Watch (@royalstylewatch)

Supruga španjolskog kralja Felipea VI monokromatsko izdanje dodatno je oplemenila crvenim salonkama brenda Magrit Shoes, a kao točka na ‘i’ došle su omiljene joj naušnice od dijamanata i rubina s potpisom španjolskog brenda Gold and Roses.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci