Make your day different

Logo Cover

Kralj elegancije i tihog luksuza: Legendarni dizajner Ralph Lauren predstavio kolekciju inspiriranu vlastitim počecima i erom ludih 70-ih

Legendarni američki dizajner Ralph Lauren kroz karijeru dugu više od 50 godina zaradio je status kralja elegancije i tihog luksuza, a njegove revije većinom su bile grandiozne i raskošne. Ipak, za svoju posljednju, u kojoj je predstavio jesensko-blagdansku kolekciju, slavni dizajner odlučio se vratiti svojim korijenima, u relativno minimalističkom stilu. U malom dizajnerskom studiju u New Yorku pred pomno biranim društvo predstavio je komade inspirirane njegovom prvom samostalnom kolekcijom 1972. godine koja odiše elegancijom, retro estetikom i vibrom ludih sedamdesetih…

Američki dizajner Ralph Lauren u ponedjeljak je u svom njujorškom studiju priredio emotivan modni spektakl.

Slavni 84-godišnji modni vizionar novu jesensko-blagdansku kolekciju za 2024. godinu predstavio je pred malom skupinom ljudi, a inspiraciju za nove komade pronašao je u vlastitoj (ujedno prvoj samostalnoj!) kolekciji iz 1972. godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ralph Lauren (@ralphlauren)

Ispred zvjezdanog prvog reda koji je uključivao glumce Glenn Close, Jessicu Chastain, Kerry Washington, Rebeccu Hall i Jodie Turner-Smith, Lauren je otvorio svoj show na notu bezvremenosti – njegov dugogodišnji etos – pojavom muze i supermodela Christy Turlington, sada 55, u elegantnom bež vunenom kaputu.

Uslijedio je niz dizajna u umirujućim neutralnim tonovima: tamno-smeđi, sivi, crni i metalik. Nježna paleta karakterizirala je i dnevne odjevne predmete poput krojenih jakni i veste s hlačama, i večernje poput uskih haljina sa šljokicama. Bilo je tu prostranih džempera, puno čizama i širokih kožnih remena s “RL” kopčama.

Pogledajte GALERIJU:

@im_so_v.o.g.u.e
@im_so_v.o.g.u.e
@im_so_v.o.g.u.e
@im_so_v.o.g.u.e
@im_so_v.o.g.u.e
@im_so_v.o.g.u.e
@im_so_v.o.g.u.e
@im_so_v.o.g.u.e
@im_so_v.o.g.u.e
@im_so_v.o.g.u.e
@im_so_v.o.g.u.e
@im_so_v.o.g.u.e
@im_so_v.o.g.u.e

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci