Make your day different

Logo Cover

Krajnje je vrijeme da saznate što je to zajedničko pariškom metrou i Vašoj intimi: Jednu kartu, s’il vous plaît!

Razmišljate li ovih dana o takozvanoj ‘brazilki’, možda je bolje da prvo doznate nešto o pariškom metrou, odnosno maloj karti koja se za njega kupuje. Parižanke već odavno znaju u čemu je štos, a sada kad je karta za pariški metro polako istisnula ‘brazilku s trona’, red je da o njoj zaista doznate riječ-dvije više…

Kad je o ljetnim, intimnim frizurama riječ, štošta bismo mogle naučiti od Parižanki, žena koje slove kao ikone stila i predvodnice ekstravagantne kulture življenja, a one su takve i kad je riječ o bikini području. A za njih tipična frizura ‘tamo dolje’, baš kao ni popularna ‘Brazilka’, više nisu toliko in jer su same izmislile svoj trend na koje polažu i ‘nacionalna’ prava jer je trend usko vezan uz pariški metro.

@kaw.tard

Da bi se metroom vozili Parizom, potrebno je kupiti malu kartu pravokutnog oblika, a upravo je ona posljednjih godina postala velika inspiracija za oblikovanje intimnog područja.

@frau.anna.zimt

Naravno, nisu sve žene podlegle tom novom trendu, pa se tako mnoge i ovog ljeta odlučuju za tipičnu ‘Brazilku’ ili potpuno ‘golu’ frizuru, ali sudeći prema riječima pariških kozmetičarki, potpuno glatku frizuru traži sve manje žena. Ali se zato sve više odlučuju za ‘kartu’.

Posjetite li ovog ljeta Pariz tad se svakako ponašajte kao Parižanka, pa odite na pravo mjesto zatražiti svoju kartu.

@micrometros

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci