Make your day different

Logo Cover

Kožne hlače u efektnim bojama tihi su trend sezone koji prkosi jesenskom sivilu! Zbog nekog od ovih 12 modela za vama će se okretati cijeli grad

Umjetna koža i ove sezone suvereno vlada tronom, ali u nešto zanimljivijem ruhu. Osim neizostavnim crnim komadima, slavne dame i svjetske trendseterice sve teže odolijevaju kožnim hlačama u efektnim bojama kao stvorenim za razbijanje jesenskog sivila. Omiljena modna imena u svojim kolekcijama lansirala su ludo dobre varijante za svačiji ukus i građu kojima je zaista teško reći ‘ne’, čak i ako ste pobornica zemljanih i neutralnih tonova. Kako bismo vam olakšali potragu, u nastavku izdvajamo 12 najljepših modela iz aktualne ponude koji garantiraju poglede…

Iako se jesen uglavnom povezuje s neutralnim, tamnim i zemljanim bojama, čini se kako će ove sezone ulicama modnih metropola dominirati nešto upečatljivije nijanse koje više nisu rezervirane samo za proljeće.

 
 
 
 
 
 

Da je tako, svojim modnim odabirima potvrdile su brojne it djevojke s Instagrama koje su srodnu dušu pronašle u istom odjevnom predmetu – kožnim hlačama jarke boje.

@passionezara

Luksuzne modne kuće i high street brendovi, poput RED Valentina, Nanushke, Zare i Uterqüea, predstavili su modele čijem će zovu teško odoljeti čak i fashionistice koje zaziru od ‘glasnih’ tonova, a kada je riječ o krojevima, izbor nikad nije bio širi.

  Advertisement
  Advertisement

Odlučite li se počastiti ovim komadom, nećete požaliti, jer ga možete isfurati na mali milijun načina i u gotovo svakoj prilici. Za neupadljiv look spojite ga s bijelom košuljom ili neutralnim puloverom, a ako ste pobornica razigranijih modnih izdanja, posegnite za bluzom retro uzorka.

 
@lookwis

Aktualna ponuda vrvi od fantastičnih kožnih hlača u boji, a ovih 12 modela (za svačiji stil i građu!) neće proći nezapaženo gdje god da se pojavite:

 
 
Zara, 229,90 kn
Zara, 179,90 kn
Zara (Kassl), 1.799,90 kn
Zara, 229,90 kn
H&M, 379,90 kn
Bershka, 179,90 kn
Bershka, 119,90 kn
Pull&Bear, 139,90 kn
Stradivarius, 229,90 kn
Uterqüe, 2.190,90 kn
RED Valentino, $806
Nanushka, $490

Za dodatnu dozu modne inspiracije, istražili smo kako modne entuzijastice s Instagrama furaju ovaj upečatljivi trend u svakodnevnim prilikama:

@oliviapalermo1
@tineandreaa
@dawn.tan
@thestylestalkercom
@leoniehanne
@ninasandbech
@juliannawilde
@ninasandbech
@ninasandbech
@ninasandbech
@ninasandbech
@ninasandbech
@ninasandbech
@ninasandbech
@ninasandbech
@ninasandbech

Foto: Instagram / promo

Advertisement
Advertisement

Slični članci