Make your day different

Logo Cover

Korzeti su uspješno zamijenili topiće i postali najtraženiji komad sezone! Pronašli smo 13 modela koji osvajaju na prvu i vrijede svake lipe

Postoje neki odjevni predmeti za koje smo smatrali da ih više nikada nećemo nositi, a modni trendovi su napravili zaokret i iznenadili njihovim povratkom. Jedan od njih je i korzet, koji se trijumfalno vratio na modnu scenu i postao najtraženiji artikl sezone. Obzirom je ovaj stoljetni komad potpuno zaludio Instagram fashionistice, na policama omiljenih brendova pronašli smo 13 komada koji osvajaju na prvu i vrijede svake lipe…

Uz traperice širokih nogavica, suknje s resicama i cipele s platformom, u širokom luku vratili su se i korzeti koji su se instantno upisali među sezonske hitove. Svoju popularnost i opstanak modnoj sceni gotovo stoljećima duguju tome što laskaju baš svakoj figuri, jednostavno se kombiniraju s drugim predmetima i svaki stajling učinit će maksimalno efektnim.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
@lauravanessa_w

Korzeti postoje stoljećima i njihova funkcija bila je oblikovanje tijela stezanjem, a žene (i muškarci!) u njih su se uvlačili bez obzira koliko neugodni bili. No, danas je ovaj odjevni predmet u potpunosti zamijenio topiće i sjajno se slaže u kombinaciji s predmetima vječne klasike poput traperica ili hlača s visokim strukom u boji.

@moreparmesan

Modne ovisnice nose ga u svim prilikama! Za večernji izlazak najbolje se kombinira uz sandale s potpeticom i upečatljivim nakitom, a u dnevnim varijantama vrlo je popularan uz dodatak oversized blazera.

@celiafroman

Izdvojili smo 13 trendi modela, a obzirom je riječ o komadu koji munjevito nestaje s polica trgovina, savjetujemo vam da što prije ugrabite jedan:

 
ZARA, 159.90 KN
ZARA, 139.90 KN
ZARA, 179.90 KN
ZARA, 299.90 KN
H&M, 34.99 €
Bershka, 159.90 KN
Bershka, 179.90 KN
Bershka, 159.90 KN
ASOS DESIGN, 14.00 £
ASOS DESIGN, 17.50 £
Saint Laurent, 550 €
Viviene Westwood, 915.00 €
David Koma, 1.135 €

Za dodatnu dozu inspiracije, pogledajte kako korzete nose Instagram trendsetterice:

@roci0sorno
@perriesian
@joanavaz_
@rocio0sorno
@macarenasilt

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo

Slični članci