Make your day different

Logo Cover

Kopče za kosu praktičan su (i stajliš!) dodatak za postizanje cool frizure! Izdvajamo 7 najljepših modela i načine kako ih stilizirati

Ubrzani tempo života i odlazak na posao u jutarnjim satima ostavlja nam malo vremena za obavljanje svih beauty zadataka – njegu lica, make-up i naposlijetku slaganje zadovoljavajuće frizure. U onim danima kada nas kosa ne sluša, spas će donijeti jednostavne frizure gotove u tren oka, koje bez obzira na brzinu, izgledaju nevjerojatno profinjeno. Kao glavni saveznik za postizanje elegantnog look-a ističu se kopče za kosu, stajliš i praktičan dodatak koji će svaki outfit podići na višu razinu. U nastavku izdvajamo 7 najljepših modela i načine kako ih stilizirati…

Iako je donedavno bila rezervirana isključivo za kućne aktivnosti, kopča za kosu doživjela je svoj trijumfalni povratak na beauty (i modnu!) scenu i postala elegantan i praktičan dodatak.

Osim što su genijalan modni detalj, vješto će prikriti omraženi ‘bad hair day’ i biti spasonosno rješenje u danima kada nemate puno vremena za slaganje frizure.

@audreyafs

Hit modni dodatak iz 90-ih godina ponovno se vratio u velikom stilu, a must-have status duguje i činjenici da je cjenovno pristupačan.

Bilo da preferirate opuštene punđe, pletenice ili pak jednostavno podignutu kosu s neurednim look-om, kopče su pravi izbor za vas.

@abigail__w

U nastavku izdvajamo 7 stajliš kopči iz aktualne ponude za svačiji stil i budžet:

Bershka, 5.99 € (45,13 kn)
Bershka, 5.99 € (45,13 kn)
Asos Design, 6 £
DesignB, 7 £
Asos Design, 7.50 £
Asos Design, 7.50 £
Prada, 390 €

Za dodatnu dozu inspiracije, istražili smo kako kopče stiliziraju trendseterice s Instagrama:

@street.inspired.perfection
@smartstylesalon
@lauramvila
@apricitestudios
@apricitestudios

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo

Slični članci