Make your day different

Logo Cover

Kolumbijskoj zvijezda Shakiri proživljava pravu agoniju! Uskoro bi se mogla naći na optuženičkoj klupi (i u zatvoru!), a razlog će mnoge iznenaditi….

Kolumbijska pop zvijezda Shakira ovih dana proživljava neizvjesno i teško razdoblje. Naime, zgodnoj glazbenici prijeti zatvorska kazna zbog utaje poreza. Nakon što je španjolski sudac ocijenio da vidi ‘dovoljno indicija’ za suđenje, partnerica slavnog nogometaša Gerarda Piquea mogla bi se naći na optuženičkoj klupi i završiti iza rešetaka ako se ne postigne izvansudska nagodba…

Nagrađivana pjevačica Shakira našla se na meti zbog navodne utaje poreza te joj, prema pisanju španjolskih medija, prijeti i život iza rešetaka.

Državno odvjetništvo u Barceloni optužuje 44-godišnju pop zvijezdu za neplaćanje vrtoglavih 14.5 milijuna eura poreza u Španjolskoj između 2012. i 2014. godine.

@shakira

Nakon što je španjolski sudac ocijenio da vidi ‘dovoljno indicija’ za suđenje, proslavljena kolumbijska glazbenica i majka dvoje djece mogla bi se naći na optuženičkoj klupi zbog porezne prijevare.

Izvođačica hita ‘Hips Don’t Lie’ odbacuje krivnju, no ako se ne postigne izvansudska nagodba, prijeti joj zatvorska kazna, piše list La Vanguardia.

@shakira

Pozadina spora krije se u pitanju gdje je Shakira bila dužna platiti porez u spomenutom razdoblju. Državno odvjetništvo tvrdi da je  živjela u Španjolskoj više od 183 dana, svake od tri sporne godine, zbog čega smatra da je trebala platiti porez na svoj ukupni prihod u toj zemlji.

S druge strane, atraktivna Kolumbijka naglašava da je od 2012. do 2014. godine bila porezni obveznik Bahama, a ne Španjolske, dodajući da je tek povremeno putovala u europsku državu, inače rodnu zemlju svog partnera.

@shakira

Shakira je u vezi s nogometašem Barcelone Gerardom Piqueom već više od čitavog desetljeća, a tijekom zajedničkog života postali su roditelji dvojice sinova – osmogodišnjeg Milana i dvije godine mlađeg Sashe.

Par se upoznao 2010. godine za vrijeme Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, no još uvijek ne razmišlja o braku. Igrač Barcelone tamo je nastupao za španjolsku nogometnu reprezentaciju, a ona je otpjevala himnu prestižnog natjecanja pod nazivom ‘Waka Waka’.

@saddictedtoyou

Foto: Instagram

Slični članci