Make your day different

Logo Cover

Kojoj bolje pristaje? Šogorice Nevena Rendeli Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović isfurale isti styling!

Jučer je u cafe Velvet predstavljena nova proljeće/ljeto kolekcija cipela uglednog skandinavskog brenda obuće ECCO. Na svečanom predstavljanju posebnu pažnju su plijenile voditeljica Nevena Rendeli Vejzović i glumica Bojana Gregorić Vejzović. Naime, dvije šogorice osim prezimena dijele i isti stilski potpis pa su se tako, sasvim slučajno, pojavile u gotovo istim outfitima i identičnim cipelama. Bijele hlače stilizirale su s prozračnim bluzicama, a cijeli su look zaokružile mokasinkama u puderasto rozoj boji. Da su se dogovarale, ne bi ispalo bolje!

 

Novi modeli cipela i torbi odmah su osvojile glumicu Bojanu Gregorić Vejzović, scenaristicu i kolumnisticu Jelenu Veljaču, tv voditeljicu Nevenu Rendeli Vejzović i modnu agenticu Tihanu Harapin Zalepugin.

 

Bojana Gregorić Vejzović, Jelena Veljača, Nevena Rendeli Vejzović

Bojana i Nevena su se za event odjenule gotovo identično, pa je bilo teško skrenuti pogled dvije šogorice. Gotovo identične stylinge zaokružile su istim modelom cipela, a na društvenim mrežama su se i same se našalile na svoj račun.

Bojana Gregorić Vejzović, Nevena Rendeli Vejzović

 

Tihana Harapin Zalepugin

 

Nova ECCO TRUE INDIGO kolekcija je namijenjena svim zaljubljenicima u traper jer je inspirirana upravo ovim materijalom. Inovativan način bojenja vrhunske kože omogućava stvaranje kolekcije u nekoliko nijansa plave boje.

 

 

BYFOLD kolekcija namijenjena je svima onima avanturističkog duha. Modeli za žene i muškarce izrađeni su od izuzetno mekane kože, s iznimno fleksibilnim potplatom.

 

Nova kolekcija sandala biti će idealan saveznik za ljetne zabave ili šetnje gradom, ne samo zbog vrhunske kože koja je korištena u kreiranju ove obuće, već i zbog posebnih, izuzetno mekanih potplata koji će svaki korak učiniti laganim i ugodnim. Modeli s viskom potpeticama čekaju sve zaljubljenice u život na ?’visokoj nozi’, dok će ravni modeli zasigurno pronaći svoje poklonike među onima koji preferiraju udobnost tijekom cjelodnevnih aktivnosti u gradu ili prirodi.

 

Fotografije: Press


Hzzo


Slični članci