Make your day different

Logo Cover

Koja transformacija: Glumica Marijana Mikulić u potpunosti promijenila svoj look, jedva smo prepoznali lijepu trudnicu!

Ljeto i trudnoća za žene su uvijek bila doba kad ona želi nešto promijeniti, a tome se nije othrvala ni naša lijepa glumica Marijana Mikulić koja sa svojim suprugom Josipom očekuje treće dijete, a trudnoću posljednjih dana, čini se, krati beauty tretmanima. Iz jednog takvog proizašla je i nova frizura za koju joj fanovi ne prestaju udjeljivati samo riječi hvale…..

Lijepa trudnica Marijana Mikulić ovih dana ima čak dva (vrlo vidljiva) razloga za blistanje – prvi je slatko očekivanje treće bebice, a drugi nova, odlična frizura.

Glumica koja je već 12 godina u braku s profesorom i pročelnikom katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, tipična je ‘tradicionalka’ koja dugi niz godina nije mijenjala svoju dugu tamnu kosu, a sada je konačno stiglo vrijeme kad je poželjela promijeniti taj mali detalj u svom životu. Kako joj je trudnoća ušla u onu mirnu, sigurnu fazu, Marijana se odlučila posvetiti sebi, a osim beauty tretmana koje svaka žena treba, pala je i nova frizura.

@maremikulic

Dugu tamnu kosu zamijenila je plavom, valovitom bob frizurom koja joj savršeno pada niz lice, a iako je frizura izazvala oduševljenje na društvenim mrežama, Marijana navodno još uvijek nije gotova s promjenama.

@maremikulic

Svatko tko je bio trudan zna da je u tom periodu poprilično nelagodno dugo sjediti na istom mjestu pa je Marijana najavila da će uskoro opet na stolac. Što priprema, ne znamo, ali se svakako veselimo s njom.

A što se tiče bebice, (tek) treće u obitelji, i ovoga puta par čeka sina. Nakon devetogodišnjeg Ivana i četverogodišnjeg Andrije, paru navodnu stiže Jakov. O imenu se još nisu konačno odlučili, no kako su oboje poprilični tradicionalisti, velike su šanse da će i njihov najnoviji član nositi takvo, tradicionalno ime.

@maremikulic

Sva sreća što takvih imena ima dosta na izbor jer, tko zna, i Marijana i Josip žude za velikom obitelji, pa maleni Jakov možda ni ne bude njihovo posljednje dijete.

@maremikulic

 

@maremikulic

Fotografije: InstagramHzzo

Slični članci