Make your day different

Logo Cover

Koja je tajna nježnih susreta bivših supružnika?

Iako je njihov dugogodišnji brak okončan prije gotovo dvije godine, česta zajednička druženja bivših supružnika još su jednom postala tema gradskih kuloara

Iako su Sanja Vejnović i njezin bivši suprug Goran Mećava još prije dvije godine predali papire za okončanje braka,čini se da bivši supružnici i dalje uživaju u međusobnom druženjima. Naime, na jučerašnoj proslavi desete godišnjice rada studia PRiredba, Sanja i Goran pojavili su se zajedno, što je još jednom pokrenulo bojna šuškanja o njihovom pomirenju.
Unatoč buri koju je podignula vijest o raspadu njihovog braka, poznati par se često može vidjeti u zajedničkim šetnjama, pa je njihov nesvakidašnji odnos postao tema brojnih nagađanja o prirodi njihovog odnosa.

Iako su mediji lijepu glumicu povezivali sa bivšim hokejašem, danas vlasnikom informatičke tvrtke Hrvojem Šupihom Kvaternikom, glumačka zvijezda od­lučila je svoj privatni život sačuvati od očiju javnosti, a izgleda da je sve svoje ljubavne probleme uspješno riješila unutar svoja četiri zida. Iza Sanje i Gorana je  30 godina zajedničkog života u kojem su postali ponosni roditelji 29 – godišnjeg sina Andreja i 17 – godišnje kćeri Marte, a iako je to iznimno rijetko, izgleda kako su se unatoč razdvajanju uzdignuli iznad povrijeđenog ega i ostali dobri prijatelji.

Fotografije: PressHzzo

Slični članci