Make your day different

Logo Cover

Koja je tajna isklesanih tijela naših poznatih dama?

Ljeto otkriva puno više nego druga godišnja doba pa je teretana mjesto gdje ćemo susresti brojne ljepotice. Isklesano tijelo za sunčanje na egzotičnim mjestima u zamamnim kupaćim kostimima zahtijeva puno truda i rada, a to su pokazale i mlade plavokose Ecija Ivušić, Fani Stipković i Pamela Ramljak.

Ove hrvatske ljepotice vrijeme ispunjavaju vježbanjem i sporstkim aktivnostima, čime su se pohvalile na Instagramu. Izazvale su lavinu komentara, divljenja, al i ljubomornih pogleda.
Za čari ljeta pripremala se 31 – godišnja plavokosa voditeljica Ecija Ivušić. U uskoj crnoj sportskoj opremi je u teretani već pokazala da se ima čime pohvaliti. Uhvatila se sprava i neumorno započela vježbanje za ljetnu sezonu. Rezultate na svom tijelu pokazala je u nizu bikinija s kojima je mamima poglede kao i u odjevnim kombinacijama s kojima iznova iznenađuje.

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on


Fani Stipković je pokazala kako se to radi! Ovu novinarku, voditeljicu i model sa španjolskom adresom često možemo vidjeti u sportskom izdanju, ali na ovim vještinama bi joj zavidjeli čak i mnogi muškarci. Svojim sportskim izgledom ova se mlada plavuša često pohvali na Instagramu u različitim sportskim i modnim izdanjima čime je privukla pažnju Hrvata i Španjolaca. Inače velika zaljubljenica u sport ne propušta sa svojim obožavateljima podijeliti trenutke iz teretane kao ni modne kombinacije na isklesanom tijelu.

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on


Mlada pjevačicu sada možemo vidjeti u ulozi sretne majke. Ali unatoč karijeri i majčinstvu, 37 – godišnju Pamelu Ramljak često vidimo u sporstkoj odjeći pa je i ovog puta svoje obožavatelja iznenadila pripremama za ljeto. Uz sliku je nadodala da se uz vježbanje osjeća sjajno, a otkrila je i svoj fetiš na njegovane sportke ruke. Plavokosa pjevačica hvata slobodne trenutke da se baci na sportske aktivnosti koje uvijek ponosno podijeli na Instagramu.

A post shared by Pamela Ramljak (@pamelaramljak) on

Ove tri plavokose ljepotice pokazale su da su spremne za plažu i ljetna izdanja koja uvijek otkrivaju malo više. Uvijek motivirane i aktivne ponosno su se pohvalile svojim vježbanjem, ali i rezultatima u modnim kombinacijama i bikinijima na kojima im brojni zavide. Osim što su plijenile poglede i dobile pozitivne komentare, zasigurno su brojne obožavatelje i motivirale da se uhvate sprava u teretani.

Fotografije: Instagram
Autor: Kristina Trampuš


Hzzo


Slični članci