Make your day different

Logo Cover

Koga to ljubi Justin Theroux nakon razvoda s Jennifer Aniston? Na popisu nije samo jedno ime…

Ako nekome bračni krah nije donio razorne posljedice brodoloma to je onda Justin Theroux. Otkako se početkom ove godine razveo od Jennifer Aniston, ljubi više no ikad, a često, čini se, i više od jedne ljepotice. Tako ga i sada povezuju s dvije…

Otkako se razveo od glumice Jennifer Aniston (i tako postao još slavniji), uz ime Justina Therouxa stalno se vežu neka nova imena ljepotica koje ljubi.

Dok mediji još nisu uspjeli ni prožvakati vijest o njihovom razvodu, Justina su već povezali s glumicom Naomi Watts koju su čak i okrivili za njegov raspad braka. Potom je uslijedila informacija da su Justin i Naomi samo dobri prijatelji, što je glumac pak potvrdio fotografijama s drugom ženom, 25-godišnjom manekenkom i umjetnicom Petrom Collins.

@justintheroux

No, ni ta priča nije dugo trajala jer su mediji uspjeli iskopati još pokoje poznato ime i spojiti ga s 46-godišnjim glumcem, koji je, kako se čini, nakon razvoda postao nestašniji no ikad.

Spajali su ga i sa Selenom Gomezom, potom američkom glumicom Aubrey Plaza da bismo, četiri mjeseca od razvoda, ponovno došli do novih dokaza njegovih ljubavnih nestašluka. U središtu pozornosti sad je glumica Emma Stone s kojom ga očito dijeli vrlo prisan odnos (kakvog, pomalo zbunjujuće, imaju i Emma te Justinova bivša, Jenn).

@emmajeanhq
@emmastone_official_

 

@emmastone_official_

Njih su dvoje, Justin i Emma, zajedno zamijećeni na odmoru duž Francuske rivijere, što bi samo po sebi sigurno potaknulo glasine o vezi, da im se na odmoru nije pridružila glumica Laura Harrier, a svjedoci se navodno ne mogu odlučiti s kojom je od njih dvije Justin bio prisniji.

@lauraharrier

 

@coupleofcelebs

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci